Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este cea mai populară echipă de fotbal din România. SURPRIZĂ | Nu e FCSB! Studiul a fost publicat de cotidianul Marca

Care este cea mai populară echipă de fotbal din România. SURPRIZĂ | Nu e FCSB! Studiul a fost publicat de cotidianul Marcagalerie foto

Campionate

Comentarii

Cea mai populară echipă din România este Real Madrid, se arată într-un studiu făcut de compania JDsports, la solicitatea publicaţiei Marca. De altfel, campioana Europei este cea mai populară echipă din toată lumea.

Marca a publicat un studiu despre cele mai populare echipe din fiecare ţară şi în România avem parte de o surpriză. Cei mai mulţi suporteri români au răspuns că sunt fani Real Madrid, nu FSCB, nu Dinamo sau Craiova. De altfel, câştigătoarea Ligii Campionilor este cea mai populară echipă în aproape toate ţările vecine României.

O altă surpriză vine din Ucraina, unde cei mai mulţi suporteri au declarat că sunt fani Ajax Amsterdam. Cei mai mulţi polonezi o preferă pe Legia, cea mai populară echipă din Marea Britanie este Anglia, în Franţa lideri la numărul de susţinători sunt cei de la PSG, în Germania - Borussia Dortmund, în Italia - Juventus. O surpriză vine şi din Grecia, unde cea mai populară echipă a devenit PAOK Salonic.

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: real madridromaniamarcaliga 1 

viewscnt
Articole similare