Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este cel mai bun ”11” din Liga 1? Panduru şi Dinu au dat verdictul | EXCLUSIV

Care este cel mai bun ”11” din Liga 1? Panduru şi Dinu au dat verdictul | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Invitaţi în studioul Telekom Sport, Cornel Dinu şi Basarab Panduru au alcătuit câte un prim ”11” cu cei mai buni jucători din Liga 1, din punctul fiecăruia de vedere.

Cele două echipe alcătuite de Dinu şi Panduru au şase jucători în comun, consideraţi de publicul general cei mai bun din campionatul nostru. Însă, fostul jucător al lui Dinamo a mizat pe jucători de la mai multe echipe, printre care Argeş şi Botoşani, în timp ce zece dintre jucătorii aleşi de Panduru evoluează pentru primele trei clasate.

Care este cel mai bun ”11” din Liga 1

Apărările şi portarii celor două echipe sunt aproape identice, singura diferenţă fiind la fundaş dreapta, unde fostul jucător al lui Steaua a mizat pe dinamovistul Sorescu, iar Dinu a mizat pe FCSB-istul Popescu. Însă, mijlocul şi atacul celor doi diferă considerabil.

Dacă Moruţan şi Tănase sunt singurii jucători ce mai apar în ambele echipe, cei doi sunt utilizaţi pe posturi diferite în formulele lui Panduru şi Dinu. Moruţan este utilizat pe poziţia de aripă dreapta de către Dinu, în timp ce Panduru l-a plasat la mijlocul terenului.

Tănase este atacant în formula lui Pandi, alături de Koljic, în timp ce ””Mister” l-a introdus pe căpitanul FCSB-ului la mijlocul terenului, poziţie pe care nu a mai jucat-o de mai bine de un an.

Cele 2 formaţii:

Cornel Dinu, 4-3-3: Vlad - Ov. Popescu, Vinicius, Burcă, Bancu - Cicâldău, P. Anton, Fl. Tănase - Moruţan, Malele, Keyta

Basarab Panduru, 4-1-3-2: Vlad - Sorescu, Vinicius, Burcă, Bancu - Mateiu - Moruţan, Cicâldău, Olaru - Fl. Tănase, Koljic Panduru

Formaţia lui Dinu conţine patru jucători de la FCSB, doi de la CFR, doi de la Craiova, unul de la Dinamo, unul de la FC Argeş şi unul de la Botoşani.

De cealaltă parte, echipa lui Panduru conţine patru jucători de la FCSB, patru de la CFR, doi de la Craiova şi unul de la Dinamo.

VIDEO | Rezumat Viitorul - Gaz Metan 0-2

Afla mai multe despre: liga 1cel mai bun 11 liga 1cornel dinubasarab panduruminutul 91 

viewscnt
Articole similare