Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este, de fapt, situaţia lui Paul Anton la Dinamo! "A suferit destul Şi-a depus memoriu şi va fi liber!"

Care este, de fapt, situaţia lui Paul Anton la Dinamo! "A suferit destul Şi-a depus memoriu şi va fi liber!"

Dinamo București

Comentarii

Aventura lui Paul Anton la Dinamo este aproape de final.

Fotbalistul va deveni liber de contract şi poate semna cu Universitatea Craiova sau orice altă echipă. Miercuri, la Camera Naţională a Soluţionării Litigiilor din cadrul FRF, va avea loc o nouă înfăţisare, iar fotbalistul ar putea afla deznodământul, în condiţiile în care speţa lui a mai fost amânată de două ori. 

"Mâine, la Comisie, am încredere totală că oficialii forului se vor gândi la viitorul jucătorului, a suferit destul, atâta vreme. Străinii (n.r- spaniolii care au fost la Dinamo) au mers la FIFA, şi-au depus memorii acolo, ceea ce, ca o părere personală, nu mi se pare cinstit şi în regulă, un lucru urât, dar e treaba celor de la club cum au tratat de s-a ajuns la o astfel de situaţie. 

"Paul şi-a făcut mereu datoria faţă de Dinamo, ca de altfel faţă de orice club la care a fost!"

Paul şi-a făcut mereu datoria faţă de Dinamo, ca de altfel faţă de orice club la care a fost. Acum, trebuie să-şi vadă şi el de familia lui. Mizez pe faptul că forul pus să judece se va pronunţa. 

Ei (n.r- oficialii lui Dinamo) încearcă să amâne situaţia, invocând interdicţia la transferuri, dar nu fac lucrurile cum trebuie cu cei ce au rămas şi au continuat la echipă. Ori ei au spus că au venit să îndrepte lucrurile. 

Nu e nimic cu Craiova sau cu alt club, întrucât Paul e jucător sub contract cu Dinamo şi-şi respectă angajamentul şi regulamentul", a declarat Lucian Marinescu, agentul lui Paul Anton, pentru GSP. 

Fostul jucător al Generaţiei de Aur a oferit mai multe detalii despre starea mijlocaşului, care a fost accidentat duminică de Valentin Borcea, după ce a căzut pe genunchiul lui şi i-a cauzat o entorsă. 

"El şi-a depus memoriu şi va fi liber. Am mare încredere că membrii Comisiei vor da această decizie miercuri, nu poate dura la nesfârşit acest caz. Anumite situaţii sunt complicate, dar aceasta este simplă. Au trecut cele 60 de zile de scadenţă, plus altele 15 în care clubul putea plăti şi nu a făcut-o. 

Nu e corect din partea lui Iuliu Mureşan să spună că lucrurile cu Paul sunt OK. Nu sunt OK. Se va ajunge la situaţia ca Paul să fie jucător liber. E OK să-şi asume un nou salariu restant, dacă se va ajunge la extinderea speţei până pe 15 august?!", a spus Lucian Marinescu.

În cele 90 de partide jucate pentru Dinamo, fotbalistul a marcat 14 goluri şi a oferit 9 pase decisive. 

Afla mai multe despre: dinamo-liga 1-paul anton 

viewscnt
Articole similare