Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este echipa săptămânii în Champions League. Vezi care au fost cei mai buni jucători din etapa cu numărul 4 din UCL

Care este echipa săptămânii în Champions League. Vezi care au fost cei mai buni jucători din etapa cu numărul 4 din UCLgalerie foto
Comentarii

Etapa cu numărul 4 din UEFA Champions League s-a încheiat, iar acum a apărut echipa săptămânii.

Echipa săptămânii în Champions League

După finalul etapei cu numărul 4 din Champions League, site-ul de specialitate SofaScore, a realizat primul 11 cu cei mai buni jucători din această etapă, într-o formaţie clasică de 4-4-2.

În poartă îl găsim pe legendarul Manuel Neuer (34 de ani), care a apărat excelent pentru Bayern în meciul cu RB Salzburg, câştigat de bavarezi cu scor 3-1. Germanul a fost omul meciului, a reuşit 10 save-uri şi a avut nota 8.7.

Ca fundaş dreapta îl găsim pe Oscar Wendt (35 de ani) de la Borussia M’gladbach. Suedezul a marcat un gol în victoria echipei sale versus Shakhtar, meci terminat cu scor 4-0. Wendt a fost omul meciului şi a obţinut nota 8.6.

Pe postul de fundaş dreapta îl avem pe Juan Cuadrado (32 de ani). Columbianul este într-o formă foarte bună, iar în meciul câştigat de Juve împotriva celor de la Ferencvarosi cu scor 2-1, Cuadrado a oferit 2 pase de gol. Juan a fost omul meciului şi a avut nota 8.6.

Lângă colegul său de la M’gladbach, Wendt, îl găsim ca fundaş central pe Nico Elvedi (24 de ani). Elveţianul a marcat un gol în meciul cu Shakhtat şi a avut nota 8.4.

Celălalt fundaş central este Murilo Cerqueira (23 de ani), care a făcut un meci foarte bun remiza cu Atletico Madrid, meci terminat cu scorul 0-0. Brazilianul a a avut 16 intercepţii, a câştigat 6 dueluri şi la final a obţinut nota 8.4.

Mijlocaşul stânga este Jadon Sancho (20 de ani). Englezul celor de la Dortmund a făcut o partidă foarte bună în victoria împotriva celor de la Club Brugge, meci câştigat cu 3-0 de Borussia. Sancho a oferit o pasă de gol, a marcat un gol şi a fost omul meciului cu nota 8.9 la final.

Mijlocaşul dreapta este David Neres (23 de ani) care a obţinut nota 8.5 în victoria cu scor 3-1 a celor de la Ajax versus Midtjylland. Neres a făcut un meci bun, a marcat un gol şi a fost desemnat omul
meciului.

Phil Phoden (20 de ani) este unul din cei doi mijlocaşi centrali. Englezul celor de la Manchester City a marcat singurul gol al partidei în victoria împotriva celor de la Olympiacos. Phoden a avut nota 8.4 şi a fost cel mai bun jucător al “cetăţenilor”.

Lângă Phil se află rivalul să de la Manchester United, Bruno Fernandes (26 de ani). Portughezul a fost crucial în victoria lui United versus Basaksehir scor 4-1. Fernandes a fost omul meciului, cu nota 9.1, după ce a marcat 2 goluri. Bruno este şi jucătorul săptămânii în UEFA Champions League.

Ca prim atacant îl avem pe Martin Braithwaite (29 de ani), care a făcut un meci grozav pentru Barcelona în victoria cu scor 0-4 împotriva lui Dynamo Kyiv. Martin a marcat 2 goluri, a oferit o pasă de gol, a obţinut nota 9 şi a fost omul meciului.

Al doilea atacant este Ciro Immobile (30 de ani) care a marcat 2 goluri în victoria lui Lazio cu scor 3-1 împotriva lui Zenit. Italianul a obţinut nota 8.7 şi a fost omul meciului.

Mai jos, poţi vedea cum arată primul 11 al săptămânii în Champions League:

 

Afla mai multe despre: champions league bruno fernandes 

viewscnt
Articole similare