Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care este principalul obiectiv al lui Neymar: ”Mi-aş da viaţa pentru asta!”

Care este principalul obiectiv al lui Neymar: ”Mi-aş da viaţa pentru asta!”
Comentarii

Neymar a câştigat titlul cu PSG în Franţa, dar a ratat şi în acest an posibilitatea de a cuceri UEFA Champions League, după ce echipa lui a fost eliminată în sferturile de finală.

În acest sezon, câştigarea Champions League a fost unul dintre principalele obiective pentru starul brazilian, dar PSG nu a reuşit nici în acest an să devină regina Europei. Acum, Neymar are un alt obiectiv şi visează să cucerească Campionatul Mondial din Qatar cu Brazilia. 

”Chiar mi-am dorit mult să câştig Liga cu PSG anul ăsta, dar nu s-a putut. Aşa că sper să reuşesc cu Selecao în Qatar. Mi-aş da viaţa pentru titlul mondial!”, a spus Neymar, potrivit Mirror. 

Campionatul Mondial din Qatar va avea loc în perioada 21 noiembrie - 18 decembrie 2022, iar Brazilia este în grupa G, alături de Serbia, Elveţia şi Camerun.

Starul lui PSG a dezvăluit de ce nu se lasă afectat de presiunea fanilor

”Desigur că nimeni nu vrea să fie huiduit, cu atât mai mult când joacă pe teren propriu. E trist, dar a trebuit să-mi găsesc puterea undeva. Îmi amintesc de toţi oamenii care m-au ajutat să ajung unde sunt acum şi încerc să joc pentru ei.

Sunt meciuri în care poţi juca pentru fani, când totul e în regulă. Apoi sunt cele în care eşti huiduit, iar atunci mă gândesc la familia mea. Cât despre reţelele sociale, mai mult mă afectează decât mă ajută.

Pentru că, dacă joci bine şi citeşti ce se scrie acolo, sunt doar vorbe de bine şi zâmbete. Dar dacă nu joci bine, nu te ajută deloc din punct de vedere mental.

Dacă nu e nimeni care să te ajute să treci prin astfel de momente, este destul de dificil. În zilele noastre, reţelele sociale sunt un lucru foarte periculos”, a spus jucătorul lui PSG, conform Mirror. 

Afla mai multe despre: neymar-brazilia-psg 

viewscnt
Articole similare