Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Care m-ai făcut, mă, nesimţit!?" VIDEO INCREDIBIL | Scandalul izbucnit în timpul alegerilor FRF, după discursul lui Burleanu

"Care m-ai făcut, mă, nesimţit!?" VIDEO INCREDIBIL | Scandalul izbucnit în timpul alegerilor FRF, după discursul lui Burleanu

FRF

Comentarii

Alegeri FRF | Deşi fiecare candidat pentru funcţia de preşedinte al FRF ar fi trebuit să aibă un discurs de maxim 10 minute, Răzvan Burleanu a depăşit cu mult timpul alocat, iar cuvântarea sa a ţinut aproape 20 de minute.

Durata discursul preşedintelul în exerciţiu a reprezentat un motiv de nemulţumire pentru unii dintre cei prezenţi, cum a fost cazul lui Dan Dumitru, de la AJF Vrancea.

Acesta a propus ca Mircea Lucescu, susţinător declarat al lui Ionuţ Lupescu, să poată vorbi în faţa votanţilor pentru a "echilibra" balanţa, după ce Burleanu a vorbit aproape de două ori mai mult decât i-ar fi fost permis în mod normal. "Cu timpul depăşit de domnul Burleanu, propun să vorbească domnul Mircea Lucescu!"

Imediat, Dan Dumitru a fost contestat din sală, iar răspunsul său nu a întârziat: "Care m-ai făcut nesimţit, mă!? Ai suferit ca mine patru ani, de mă faci nesimţit?".



Vezi momentul în clipurile de mai jos.

Afla mai multe despre: frfalegeri frf 

viewscnt
Articole similare