Experiențe împreună.
You are here:

Care pandemie? Număr incredibil de spectatori aşteptat la meciul de box dintre Canelo Alvarez şi Billy Joe Saunders, în 8 mai, în Texas

Care pandemie? Număr incredibil de spectatori aşteptat la meciul de box dintre Canelo Alvarez şi Billy Joe Saunders, în 8 mai, în Texas

Box

Comentarii

În plină pandemie de Covid-19, meciul de box la categoria supermijlocie dintre Canelo Alvarez şi Billy Joe Saunders, prevăzut la 8 mai, la Arlington (Texas), urmează să se desfăşoare în faţa a 60.000 de persoane.

Ca urmare a deschiderii 100 la sută a tuturor activităţilor în al doilea cel mai populat stat din SUA, unde purtatul măştii nu este obligatoriu, evenimentul organizat la AT&T Stadium ar putea strânge cel mai mare număr de persoane de când pandemia a bulversat lumea sportului profesionst.

"Să aduci 60.000 de fani pe acest stadion emblematic, în acest an, este un vis devenit realitate. Abia aşteptăm să oferim fanilor un moment memorabil şi o sărbătoare de ''Cinco de Mayo'' (sărbătoarea naţională mexicană) pe care nu o vor uita niciodată", a declarat promotorul Eddie Hearn.

Idol în ţara sa, mexicanul Saul «Canelo» Alvarez (30 ani, 55 victorii, 1 eşec, 2 remize) va încerca să câştige titlul WBO în faţa britanicului Billy Joe Saunders (31 ani, neînvins în 30 de meciuri), pentru a-l adăuga centurilor WBC şi WBA la această categorie.

viewscnt
Articole similare