Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Care sunt cele mai bune case de pariuri online în 2017?

Care sunt cele mai bune case de pariuri online în 2017?galerie foto

Diverse

Comentarii

Vrei să afli care sunt cele mai bune case de pariuri online licenţiate în România la care poţi paria 100% legal în 2017? Vezi variantele recomandate de către specialiştii din echipa PariuriX.com

Nu există cea mai bună casă de pariuri online, întrucât toate agenţiile au puncte forte şi slăbiciuni, însă colecţia recomandărilor pe care le fac specialiştii din cadrul echipei PariuriX.com garantează o experienţă totală de jocuri de noroc online şi totodată bagajul de resurse necesar realizării profitului la pariuri.

Deviza fondatorului comunităţii pariorilor din România este „Nu este suficient să ai cont la o singură agenţie pentru a putea câştiga la pariuri pe termen lung.” Cădar Marius se bucură de peste 15 ani experienţă în pariuri, perioadă în care a încercat sute de agenţii de pariuri online şi tot felul de sisteme şi strategii.

Specialistul le recomandă tuturor pariorilor români să se înregistreze la aceste agenţii de pariuri online, să le încerce, să le înveţe punctele forte şi să profite de fiecare dată ce avantajele pe care le oferă fiecare

ACESTEA SUNT CASELE DE PARIURI ONLINE RECOMANDATE DE ECHIPA PARIURIX.COM:

Netbet îşi surprinde utilizatorii deseori prin oferte speciale personalizate în jurul meciurilor şi turneelor sportive de mare interes pentru publicul românesc. Oferta de pariuri live este întotdeauna diversificată, atât cu privire la numărul evenimentelor incluse, cât şi în ceea ce priveşte pieţele rapide inedite. În plus, aici se găsesc şi câteva sute de jocuri de cazinou, printre care unele sunt sloturi video ca la aparate.

Unibet a câştigat numeroase titluri şi distincţii la nivel internaţional în ultimii 10 ani. Operatorul care a investit sute de milioane de Euro în protejarea jucătorilor dispune de patru platforme licenţiate în România la ONJN: pariuri sportive, jocuri de cazinou, bingo şi poker. Pe site se găsesc analize şi ponturi de la Ilie Dumitrescu şi Ionel Dănciulescu, doi dintre cei mai celebri analişti sportivi la ora actuală.

Betfair şi-a făcut un renume pe mapamond prin intermediul platformei de Betting Exchange, pe care se efectuează peste 7 milioane de tranzacţii zilnic. În secţiunea Sportsbook se găseşte un generator de bilete cu ponturi populare din fotbal, dar şi alte funcţii interesante, cum ar fi: Price Rush, Asigurarea Biletelor, Cash Out parţial/total etc.

Betano s-a lansat în forţă pe piaţa românească de pariuri online, ieşind în faţă cu o serie de oferte imbatabile, cu o platformă bine pusă la punct şi cu o serie de facilităţi interesante. Oferta generoasă de pariuri sportive şi opţiuni de pariuri este bine-completată de zeci de mii de transmisiuni live video. Mulţi dintre pariorii români au fost plăcut impresionaţi şi de aplicaţia pentru iOs, care permitea plasarea pariurilor cu comandă vocală.

Sportingbet s-a lansat încă din 1997 şi după aproximativ 20 de ani, serveşte milioane de clienţi din peste 200 de ţări de pe glob. Agenţia şi-a relansat recent platforma şi oferă o interfaţă ultra-modernă şi cote pe măsură. Predictorul Fotbalului şi Asigurarea Săptămânală sunt două dintre cele mai apreciate oferte semi-permanent pe care operatorul le propune jucătorilor români.

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com - 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

 Galerie foto

viewscnt
Articole similare