Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cariera distrusă de o accidentare! Fotbalistul a recunoscut că a ratat un transfer uriaş: "Era aranjat totul"

Cariera distrusă de o accidentare! Fotbalistul a recunoscut că a ratat un transfer uriaş: "Era aranjat totul"
Comentarii

Eduardo Salvio (29 de ani) joacă acum la Boca Juniors şi chiar dacă are trofee importante în palmares, cariera lui ar fi putut arăta altfel dacă nu suferea o accidentare groaznică în urmă cu aproape cinci ani.

În acea vreme, Salvio încă era legitimat la Benfica şi era în apogeul carierei, era momentul potrivit pentru a face pasul următorul în carieră, adică un transfer într-un campionat de top. Doar că genunchiul l-a trădat pe internaţionalul argentinian. În ultima etapă a sezonului din Portugalia, într-un meci cu Maritimo, atacantul s-a accidentat grav. A suferit o ruptură a ligamentului încrucişat şi a lipsit de pe gazon 257 de zile. 

Era ultima etapă, iar destinul lui Salvio era deja stabilit. Trebuia să se transfere în Premier League, însă accidentarea a anulat orice mutare: "Era aranjat totul cu Manchester United. Fără accidentări, cariera mea ar fi fost diferită", a recunoscut Salvio, într-un interviu pentru Record, în Portugalia. 

Fotbalistul era cotat la 22 de milioane de euro în acea perioadă, iar acum, la doar 29 de ani, a ajuns să valoreze doar opt milioane de euro, potrivit transfermarkt.com. De un an a părăsit şi Europa, Benfica l-a vândut pentru doar şapte milioane în ţara natală, la Boca Juniors. 

Afla mai multe despre: eduardo salviotransfermanchester united 

viewscnt
Articole similare