Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cariera lui Bale la Real Madrid s-a încheiat. Decizia luată de Zidane care nu mai lasă loc de interpretări

Cariera lui Bale la Real Madrid s-a încheiat. Decizia luată de Zidane care nu mai lasă loc de interpretări

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid se pregăteşte să se despartă în vară de Gareth Bale, iar ultima decizie luată de Zidane nu mai lasă loc de interpretări. Real Sociedad - Real Madrid se joacă duminică, de la 19:30, în direct la Telekom Sport 2.

Zinedine Zidane a decis să nu îl includă pe Gareth Bale în lotul pentru meciul din deplasare cu Real Sociedad, din penultima etapă a primei ligi din Spania. Astfel, cariera galezului la Madrid este practic încheiată, acesta urmând să plece în vară. 

Chiar dacă Bale este apt din punct de vedere medical, tehnicianul francez nu s-a mai bazat în acest final de sezon pe serviciile mijlocaşului ofensiv. El nu a fost inclus nici în meciul cu Villarreal, pe care "galacticii" l-au câştigat cu 3-2, iar cel mai probabil nu va fi inclus nici în lotul pentru ultima partidă din acest sezon, cea cu Betis Sevilla de pe "Santiago Bernabeu". 

  • 29 de meciuri a jucat Bale în acest sezon de La Liga 
  • 70 de milioane de euro este cota fotbalistului în vârstă de 29 de ani 

Recent, impresarul lui Bale a declarat că acesta vrea să rămână la Real, din moment ce mai are contract încă trei cu gruparea Merengue. Mai multe detalii AICI

Real Sociedad - Real Madrid se joacă duminică, de la ora 19:30, în direct la Telekom Sport 2. Nu vezi Telekom Sport 1 şi 2? Ia-ţi pachetul PLUS de aici: www.telekom.ro/plus.

Afla mai multe despre: gareth balereal madridzidane 

viewscnt
Articole similare