Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cariera lui Louis Munteanu, pusă sub semnul întrebării. ”Era mai bine să rămână în Italia” | EXCLUSIV

Cariera lui Louis Munteanu, pusă sub semnul întrebării. ”Era mai bine să rămână în Italia” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Ultimele informaţii apărute în spaţiul mediu anunţă că atacantul român al celor de la Fiorentina, Louis Munteanu (21 de ani), este foarte aproape să se întoarcă în România, la Farul Constanţa.

Louis Munteanu s-a întors la Fiorentina în această vară, plin de încredere că le va demonstra antrenorilor că-şi merită locul în lotul primei echipe.

Louis Munteanu, un pas în spate printr-o nouă venire la Farul?

Chiar şi-a scurtat vacanţa pentru a se pregăti mai mult şi mai bine, în vederea amicale ce urmau să vină.

Cu toate acestea, meciurile au trecut, iar Munteanu a fost folosit extrem de puţin, spre deloc, cu reuşite zero.

În consecinţă, s-a luat decizia ca fotbalistul să fie împrumutat şi-n acest sezon şi, cel mai probabil, echipa cu cele mai mari şanse de a-l transfera este Farul Constanţa.

În ciuda acestui posibil transfer, există şi voci care susţin că pentru fotbalist ar fi un pas înapoi încă un sezon în Superligă, într-un moment în care ar fi putut prinde un transfera într-un campionat mai puternic, chiar şi Serie B.

”(n.r. - E un semn de întrebare pentru Munteanu, ca fotbalist, faptul că nu a rămas în Italia?) Normal. Când te duci la o echipă nouă, într-un campionat puternic, vrei să te impui. Atâta timp cât nu te impui, moralul tău nu este unul foarte bun.

Cu atât mai mult, dacă nu ai fost împrumutat, nu te-a căutat o echipă din Italia, chiar şi din Serie B, care este un campionat poate mai bun decât cel al României.

Mă refer la stilul e joc, intensitatea. Din punctul meu de vedere este un campionat foarte bun... Ar fi fost un lucru bun pentru el să rămână acolo”, a declarat Ovidiu Herea, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: fiorentinalouis munteanu 

viewscnt
Articole similare