Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cariera lui Nicolae Dică, în pericol după demiterea de la FCU Craiova? „Nu-şi va mai găsi echipă!”

Cariera lui Nicolae Dică, în pericol după demiterea de la FCU Craiova? „Nu-şi va mai găsi echipă!”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a bifat o nouă experienţă negativă în Superligă.

Cariera lui Nicolae Dică, în pericol după demiterea de la FCU Craiova? „Nu-şi va mai găsi echipă!”

După doar 5 meciuri petrecute pe banca celor de la FCU Craiova, patronul Adrian Mititelu a luat decizia de a-l demite pe Nicolae Dică, care este în prezent liber de contract. Lipsa rezultatelor reprezintă o problemă pentru tehnician, iar Florin Gardoş este convins că îi va fi foarte greu să găsească o altă echipă la care să antreneze, cel puţin pentru moment.

„Probabil s-a bazat pe faptul că are un lot bun acolo şi a zis că îi face el. Având experienţa de la FCSB, s-a gândit că poate să facă ceva. Dar chiar a ieşit rău. Eu nu văd cum şi-ar mai găsi o echipă în Liga 1, în acest moment, ţinând cont de ultimele experienţe. Pentru că la FCSB a plecat după două rezultate dezastruoase. Atunci jucătorii au spus că Pintilii le-a acordat încredere, ca şi cum Dică nu ar fi făcut acest lucru.

Ceva nu a fost în regulă în acel vestiar. S-a dus la Mioveni, unde a retrogradat. Acum două etape la FCU Craiova. Deci nu ştiu ce soluţii va mai găsi”, a declarat Florin Gardoş, potrivit Fanatik.

Nici Adrian Ilie nu a fost convins de Nicolae Dică, pe care l-a avertizat să nu semneze cu formaţia lui Adrian Mititelu.

„S-a gândit că poate o să aibă rezultate şi o să rămână în continuare acolo. Dar a ieşit foarte rău. Ştiu că am avut o discuţie cu el înainte de a merge la Craiova. Mi-a zis să vorbesc cu domnul Mititelu să îl accepte acolo. Eu i-am zis ‘ai grijă ce îţi doreşti’

El şi-a dorit. Nu avea Craiova antrenor. S-a gândit că acolo este o echipă bună şi poate face rezultate. Din punct de vedere al patronului, a mai trecut printr-o experienţă asemănătoare cu Gigi Becali. Din punctul mei de vedere a greşit, dar el şi-a asumat că poate să aibă rezultate la Craiova.

Eu i-am zis că nu o să fie uşor acolo şi cu cine lucrează. Pentru că toţi antrenorii îşi doresc să aibă libertate, să facă echipa şi să răspundă pentru rezultate. Până la urmă ei răspund pentru rezultate, dar deciziile le ia altcineva”, a spus şi Adrian Ilie, conform sursei citate.

Afla mai multe despre: nicolae dicau craiova 1948florin gardos 

viewscnt
Articole similare