Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carl Ikeme, portarul diagnosticat cu leucemie, s-a retras din fotbal

Carl Ikeme, portarul diagnosticat cu leucemie, s-a retras din fotbal
Comentarii

Portarul nigerian Carl Ikeme (32 de ani), diagnosticat cu leucemie în urmă cu un an, şi-a anunţat retragerea din fotbal, anunţă site-ul oficial al echipei la care este legitimat, Wolverhampton Wanderers.

Ikeme a fost diagnosticat cu teribila boală în urma unor analize de sânge efectuate în perioade de pregătire pentru sezonul 2017-2018. După o luptă de 12 luni plină de sesiuni de chimioterapie, nigerianul a declarat public la finalul lunii iunie că boala este în remisie. Decizia de a se retrage a fost luată după ce s-a consultat cu mai mulţi experţi medicali. 
Peste 200 de apariţii are la Wolves portarul care este la club încă de la 14 ani, fiind promovat la echipa mare în sezonul 2003-2004, atunci când "Lupii" jucau în Premier League. De-a lungul timpului el a fost împrumutat la mai multe echipe din Anglia. 
 
"Carl este puternic, este un luptător, ceea ce a demonstrat atât în cariera de jucător, dar şi în această perioadă de timp care a fost o mare provocare pentru el, deci nu am niciun dubiu că va avea succes în orice va face în continuare", a declarat preşedintele executiv al lui Wolves, Jeff Shi. 
 
Wolverhampton a obţinut promovarea directă din Premier League după ce au terminat pe primul loc în Championship. Chiar dacă Ikeme nu a putut evolua deloc în sezonul trecut, el a fost numit al 24-lea jucător din lotul Nigeriei la Campionatul Mondial. 

Afla mai multe despre: wolveswolverhampton wanderersretragerecarl ikemeboalanigeriapremier leaguechampionship 

viewscnt
Articole similare