Experiențe împreună.
You are here:

Carlo Ancelotti a vorbit despre Benzema după pedeapsa primită de atacant în Dosarul "sexgate": "Noi am discutat de mult"

Carlo Ancelotti a vorbit despre Benzema după pedeapsa primită de atacant în Dosarul "sexgate": "Noi am discutat de mult"
Comentarii

Carlo Ancelotti a vorbit despre situaţia lui Karim Benzema, care a fost condamnat, miercuri, la o pedeapsă de un an de închisoare cu suspendare şi la o amendă de 75.000 de euro în cazul dosarului de şantajare a lui Mathieu Valbuena.

"Nu am vorbit despre asta, este calm, este un subiect care îl priveşte, pe care l-am discutat de mult timp”, a declarat antrenorul italian, în conferinţa de presă, după victoria de la Tiraspol, scor 3-0, cu Şeriff, în urma căreia Real Madrid s-a calificat în optimile de finală ale Ligii Campionilor.

"Benzema este total concentrat pe munca lui, a facut-o foarte bine, l-am vazut foarte calm înainte de meci şi foarte bine in timpul partidei", a adăugat Ancelotti despre atacantul francez, autorul celui de-al treilea gol al echipei sale, miercuri seară.

Karim Benzema a fost condamnat la un an de închisoare cu suspendare şi la plata unei amenzi de 75.000 de euro, în dosarul de şantajare a fostului său coechipier Mathieu Valbuena.

Avocaţii internaţionalului francez au anunţat imediat că vor face apel la această sentinţă.

Împotriva celorlalţi patru inculpaţi din acest dosar care a zguduit lumea fotbalului francez, Axel Angot, Mustapha Zouaoui, Younes Houass şi Karim Zenati, Tribunalul Penal de la Versailles a pronunţat pedepse de la optsprezece luni de închisoare cu suspendare la doi ani şi jumătate de închisoare cu executare.

Benzema a fost acuzat de complicitate la tentativă de şantaj. Jucătorul de la Real Madrid l-ar fi determinat pe fostul său coechipier din echipa Franţei să plătească persoanele care au ameninţat că vor dezvălui un videoclip intim în care apare.

În noiembrie 2015, fostul internaţional francez Djibril Cisse şi alte trei persoane erau reţinuţi într-un caz de şantaj care îl viza pe Valbuena. Cisse i-ar fi cerut bani lui Valbuena pentru a nu da publicităţii o înregistrare video în care conaţionalul său apare în momente intime cu prietena sa. Ulterior, Cisse a fost eliberat şi exonerat de orice vină.

Benzema era acuzat că ar fi fost intermediar între şantajişti şi Valbuena.

"Karim Benzema s-a implicat personal şi cu insistenţă în încercarea de a-l convinge pe Mathieu Valbuena să-l întâlnească pe omul său de încredere", a explicat instanţa.

Procurorul a cerut o pedeapsă de zece luni de închisoare cu suspendare şi o amendă de 75.000 de euro împotriva atacantului de la Real Madrid.

viewscnt
Articole similare