Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti, înaintea meciului cu Manchester City: ”Echipa este mai completă decât în sezonul trecut”. Ce spune despre Erling Haaland

Carlo Ancelotti, înaintea meciului cu Manchester City: ”Echipa este mai completă decât în sezonul trecut”. Ce spune despre Erling Haaland

Fotbal

Comentarii

Carlo Ancelotti (63 de ani) a declarat că nu şi-a făcut strategia pentru meciul cu Manchester City, din manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor, doar ţinând cont în primul rând de atacantul norvegian Erling Haaland.

Real Madrid o întâlneşte pe Manchester City, marţi, 9 mai, de la ora 22:00, într-o partidă care va fi transmisă în direct pe Orange Sport 1, dar şi în format LIVE VIDEO pe site-ul orangesport.ro.

Carlo Ancelotti, despre Erling Haaland: ”Evident că este un jucător periculos!”

Carlo Ancelotti a declarat că nu este îngrijorat de forma foarte bună a lui Erling Haaland, ci de toată echipa, deoarece pare mai puternică decât în anii precedenţi.

Evident că Haaland este un jucător foarte periculos care arată o calitate impresionantă pentru a marca goluri, este un pericol, dar a vorbi doar despre el înseamnă a nu vorbi despre o echipă completă, care joacă un fotbal foarte bun, atacă şi se apără bine cu multe idei.

Nu propunem un meci care să-l oprească pe Haaland, ci mai degrabă o echipă care pare de neoprit', a declarat Carlo Ancelotti.

Italianul consideră că Pep Guardiola şi-a păstrat stilul de joc din anii trecuţi, chiar dacă la echipă a sosit Erling Haaland, un atacant de careu, masiv, care intră mai rar în combinaţii.

Este o echipă mai completă decât în sezonul trecut. (...) Manchester City nu şi-a schimbat stilul, s-ar putea să joace mai direct şi să profite de mingile lungi pentru că au un atacant foarte important.

Este încă o variantă, dar nu înseamnă că echipa şi-a schimbat stilul. Sunt foarte bine organizaţi în apărare şi se descurcă bine cu mingea”, a completat Carlo Ancelotti.

Afla mai multe despre: carlo ancelottierling haalandmanchester city 

viewscnt
Articole similare