Experiențe împreună.
You are here:

Carlo Ancelotti intră în istorie după succesul în faţa lui Liverpool: ”Suntem o echipă puternică!”

Carlo Ancelotti intră în istorie după succesul în faţa lui Liverpool: ”Suntem o echipă puternică!”
Comentarii

Napoli a învins-o pe FC Liverpool cu scorul de 2-0. Succesul s-a conturat în ultimele 10 minute, când Mertens şi Llorente au învins deţinătoarea trofeului.

Formaţia antrenată de Carlo Ancelotti a devenit după succesul în faţa lui FC Liverpool de marţi seara, prima echipă din Italia care câştigă din 2012 încoace un meci în faza grupelor în faţa campioanei europene.Ultima formaţie din Italia care a reuşit asta a fost Juventus Torino. 

Dries Mertens şi Fernando Llorente au marcat golurile victoriei pentru Napoli, într-un succes care s-a conturat în ultimele 10 minute.

 ”Am făcut un meci mare şi am arătat că suntem o echipă puternică. Napoli are multă calitate şi o mare ambiţie” a declarat reputatul tehnician italian după victoria în faţa lui Klopp.

O altă statistică interesantă în urma acestui meci ne arată că Napoli a marcat 8 goluri din penalty în UEFA Champions League cu şapte marcatori diferiţi. 

viewscnt
Articole similare
Ești client de servicii mobile sau fixe la Telekom? Activează factura electronică pentru a o primi prin email. Astfel te protejezi pe tine, pe cei dragi și pe cei care-ți aduc factura! Află mai multe