Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti: ”Lucrez cu jucători care au câştigat totul în fotbal, dar care vor să câştige şi mai multe trofee. Asta îmi place!”

 Carlo Ancelotti: ”Lucrez cu jucători care au câştigat totul în fotbal, dar care vor să câştige şi mai multe trofee. Asta îmi place!”

Real Madrid

Comentarii

Carlo Ancelotti a vorbit pentru prima dată despre viitorul sezon al formaţiei Real Madrid.

Tehnicianul a fost întrebat despre revenirea sa la Real Madrid şi cum a decurs întâlnirea cu noii săi elevi: ”Am muncit foarte mult, iar jucătorii s-au descurcat foarte bine. Avem multă calitate în spate, pentru că tinerii noştri jucători sunt foarte talentaţi. Mi-a plăcut dedicarea lor, dar şi felul în care s-au implicat Carvajal, Nacho, Marcelo, Lucas Vazquez sau Isco. Jucători care au câştigat totul, dar au încă dorinţa de a câştiga alte trofee. Aşteptăm un sezon care ne entuziasmează din toate punctele de vedere” a mărturisit Carlo Ancelotti.

Despre viitoarea poziţie în teren a lui David Alaba, Ancelotti a spus: ”Este un fotbalist complet, cu multă calitate, inteligent din punct de vedere tactic în ceea ce priveşte faza defensivă. L-am folosit ca fundaş central la Bayern Munchen, iar în naţionala Austriei evoluează ca mijlocaş. De asemenea poate evolua ca fundaş stânga. Este un fotbalist complet, care ne va ajuta foarte mult”

Despre stilul de joc pe acre vrea să-l imprime formaţiei madrilene, antrenorul italian a explicat: ”Avem în spate o istorie de care trebuie să ţinem cont. Echipa s-a pregătit bine, mi-au arătat că au calitate. Vrem un fotbal energic, cu intensitate, indiferent că avem sau nu mingea” a mărturisit Ancelotti.

Real Madrid va disputa un amical cu AC Milan în data de 8 august. Câteva zile mai devreme, gruparea blanco va juca împotriva celor de la Rangers FC, formaţie la care joacă şi Ianis Hagi. Vezi cum s-au descurcat băieţii lui Carlo Ancelotti la primul amical, disputat însă cu porţile închise

Afla mai multe despre: carlo ancelotti 

viewscnt
Articole similare