Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti s-a declarat dezamăgit după înfrângerea istorică în faţa lui Sheriff: ”Uneori se întâmplă să ai ghinion” Cuvinte frumoase pentru adversari

Carlo Ancelotti s-a declarat dezamăgit după înfrângerea istorică în faţa lui Sheriff: ”Uneori se întâmplă să ai ghinion” Cuvinte frumoase pentru adversari
Comentarii

Şeriff Tiraspol a reuşit o nouă surpriză, uriaşă de data aceasta, în actuala ediţie a Ligii Campionilor, plecând cu toate punctele de pe Stadionul Santiago Bernabeu, scor 2-1, după meciul cu liderul din LaLiga, Real Madrid. Şeriff este primul loc în Grupa D după două etape, cu maximum de puncte.

La finalul partidei, Carlo Ancelotti, antrenorul Realului, a pus eşecul cu Sheriff Tiraspol pe seama ghinionului:

Sunt destul de trist, recunosc. Nu cred că meritam să pierdem. Cu adevărat alarmant este că am pierdut 3 puncte şi că grupa este deschisă acum. Trebuie neapărat să câştigăm următorul meci. Nu ne aşteptam la acest gen de meci. Am făcut tot ce a depins de noi, nu am fost aşa focusaţi din punct de vedere defensiv. Am avut meciul sub control, poţi să spui că am avut ghinion. Cred că am avut foarte multe ocazii, dar e adevărat că nu am fost pregătiţi la cele două ocazii din care au şi marcat. Astă seară a fost ghinion, echipa a jucat, am încercat 90 de minute, dar uneori se întâmplă să ai ghinion” a mărturisit reputatul tehnician italian.

Despre campioana Moldovei, Carlo Ancelotti a spus: ”Sheriff este o echipă bună, se apără bine. Joacă ceea ce trebuie să joace, ăsta este fotbalul până la urmă”

Sheriff Tiraspol a reuşit o victorie uluitoare pe Santiago Bernabeu, în faţa celor de la Real Madrid. Sebastien Thill a marcat golul victoriei, în minutul 90, printr-o execuţie absolut superbă.

Afla mai multe despre: carlo ancelottisheriff tiraspolliga campionilor 

viewscnt
Articole similare