Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlo Ancelotti şi-a adus favoritul la Real Madrid. Prima reacţie: ”O mare onoare!”

Carlo Ancelotti şi-a adus favoritul la Real Madrid. Prima reacţie: ”O mare onoare!”galerie foto

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid face transferuri în toate departamentele.

Real Madrid şi-a recuperat o parte dintre jucătorii împrumutaţi vara trecută şi s-a întârit în vederea noului sezon competiţional. Clubul condus de Florentino Perez i-a completat staff-ul lui Carlo Ancelotti cu un nou antrenor cu portarii, în persoana lui Luis Llopis, apoi a parafat un acord pentru ca celebrul medic american Dan Cooper (Dallas Cowboys, NFL) să ajute personalul medical de la Madrid.

Operaţiunile nu se opresc aici. Potrivit presei spaniole, Carlo Ancelotti l-a convins pe Danilo Manari să lucreze alături de formaţia blanco.

Este vorba despre un renumit cardiolog italian, prieten apropiat al lui Carlo Ancelotti, care a mai lucrat pe Santiago Bernabeu în prima etapă ca antrenor a tehnicianului originar din Reggiolo.

”În august, reputatul medic italian se va alătura proiectului, iar primul proces observaţional de care se va ocupa va fi efectuarea unor teste personalizate pentru toţi jucătorii din lotul echipei Real Madrid” scrie presa spaniolă.

Danilo Manari şi-a confirmat sosirea la Madrid

Medicul italian s-a arătat încântat de revenirea la formaţia blanco şi a explicat pe reţelele de socializare de ce a acceptat propunerea:

”Este o mare onoare şi o mare satisfacţie profesională pentru mine să revin la Real Madrid. Voi lucra alături de un prieten, de un om special, precum Carlo Ancelotti, ceea ce face cu atât mai spectaculoasă această aventură” a scris Manari.

El a mai lucrat în cariera sa la cluburi mari din Serie A, dar şi la cluburi din Premier League sau Ligue 1.
 

Afla mai multe despre: carlo ancelottireal madriddanilo manari 

viewscnt
Articole similare