Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlos Alcaraz a luat prima decizie după eliminarea surprinzătoare de la US Open

Carlos Alcaraz a luat prima decizie după eliminarea surprinzătoare de la US Open

Tenis

Comentarii

Carlos Alcaraz a renunţat la participarea în faza grupelor Cupei Davis cu Spania, după ce a pierdut semifinala de la US Open în faţa lui Daniil Medvedev (6-7, 1-6, 6-3, 3-6).

Carlos Alcaraz a luat prima decizie după eliminarea surprinzătoare de la US Open

Eliminat în semifinale la US Open, Carlos Alcaraz renunţă la participarea în Cupa Davis cu Spania pentru faza grupelor.

Experimentatul Albert Ramos (35 de ani, locul 88 mondial) îl va înlocui pe Alcaraz pentru meciurile care vor avea loc la Valencia între 12 şi 17 septembrie, a anunţat Federaţia spaniolă de tenis într-un comunicat.

În faza grupelor, Spania va înfrunta Serbia, Cehia şi Coreea de Sud, cu scopul de a se califica în optimi, care vor avea loc între 21 şi 26 noiembrie la Malaga. Primele două echipe din grupă se vor califica.

US Open | Medvedev l-a îngenuncheat pe Alcaraz! Rusul va juca finala împotriva lui Djokovic

Finala masculină a turneului de tenis US Open, ultimul de Grand Slam al anului, se va disputa între sârbul Novak Djokovic şi rusul Daniil Medvedev.

Vineri, în prima semifinală, Novak Djokovic, al doilea favorit, a trecut de revelaţia americană Ben Shelton, cu 6-3, 6-2, 7-6 (7/4).

Daniil Medvedev, al treilea favorit, a reuşit să câştige a doua semifinală, în faţa spaniolului Carlos Alcaraz, liderul mondial şi campionul en titre la Flushing Meadows, cu 7-6 (7/3), 6-1, 3-6, 6-3.

Djokovic (36 ani) va încerca să obţină duminică al 24-lea său titlu de Grand Slam şi să egaleze astfel recordul absolut, deţinut de australianca Margaret Court.

Sârbul s-a impus de trei ori la New York (2011, 2015 et 2018), iar acum îl va înfrunta pe laureatul din 2021. Djokovic se află la a zecea finală la Flushing Meadows şi duce recordul numărului de finale de Grand Slam, pe care îl deţine, la 36, cu cinci mai multe decât elveţianul Roger Federer.

Afla mai multe despre: carlos alcarazus opencupa davis 

viewscnt
Articole similare