Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlos Alcaraz, învins de Jannik Sinner la Beijing! Duel de „5 stele” in marea finală

Carlos Alcaraz, învins de Jannik Sinner la Beijing! Duel de „5 stele” in marea finală

Tenis

Comentarii

Carlos Alcaraz nu i-a putut face faţă lui Jannik Sinner în semifinalele turneului de la Beijing.

Carlos Alcaraz, învins de Jannik Sinner la Beijing! Duel de „5 stele” in marea finală

Finala turneului de la Beijing îl va opune pe Jannik Sinner lui Daniil Medvedev. Sinner a dispus de Carlos Alcaraz în două seturi (7-6 (4), 6-1), afişând un nivel de joc impresionant după ce luni a trecut cu greu de Grigor Dimitrov în turul precedent.

În finală, Sinner va evolua cu rusul Daniil Medvedev, care a trecut de Alexander Zverev în cursul dimineţii.

În precedentele şase meciuri, Sinner a fost învins de Medvedev.

Cuvinte mari pentru Djokovic după succesul de la US Open: „Dacă ar fi fost american, ar fi avut statuie în fiecare oraş!”

Marion Bartoli, fostă câştigătoare a turneului de la Wimbledon, este de acord cu Novak Djokovici, care a spus că ar fi avut parte de o mai mare recunoaştere şi ar fi fost mai popular dacă nu era originar din Serbia.

„Ştim foarte bine că dacă ar fi fost american, cu 24 de Grand Slam-uri, 39 de turnee Masters 1000, 6 Turnee ale Campionilor, jucătorul cu recordul celor mai multe săptămâni petrecute ca număr unu, cel care a jucat cele mai multe finale de Grand Slam (72 de prezenţe, 36 de finale), ar fi avut o statuie în fiecare oraş. Serbia este o ţară foarte mică, cu o istorie recentă extrem de zbuciumată", a spus Bartoli, conform RMC Sport.

Episodul expulzării sale înainte de Australian Open din cauza refuzului de a se vaccina împotriva Covid-19 nu l-a ajutat. „Este un jucător care a ţinut prima pagină a ziarelor anul trecut pentru un eveniment absolut incredibil. A trecut dincolo de latura sportului. Să te gândeşti că jucătorul care a câştigat de cele mai multe ori Grand Slamul (10) va fi expulzat din ţară, dupa ce a stat într-un lagăr de detenţie înainte de a pleca, ar fi fost poate într-un serial de pe Netfilx, nu ai fi crezut", a precizat Marion Bartoli.

Afla mai multe despre: carlos alcarazjannik sinneratp beijing 

viewscnt
Articole similare