Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlos Fortes a urlat la Gică Hagi, pe tunelul spre vestiare. Ce a declarat patronul Viitorului la finalul meciului cu Craiova

Carlos Fortes a urlat la Gică Hagi, pe tunelul spre vestiare. Ce a declarat patronul Viitorului la finalul meciului cu Craiova

Cupa României

Comentarii

Gică Hagi a avut un schimb de replici în timpul partidei Craiova - Viitorul 1-2, din prima manşă a semifinalelor Cupei României. La final, antrenorul Viitorului l-a mustrat părinteşte.

Gică Hagi a avut din nou probleme cu un jucător de la Craiova. Dacă la începutul lui 2017 a fost înjurat de Rambe - exclus ulterior din lot de Craiova - acum a avut un schimb de replici cu Fortes, pe tunelul care duce la vestiare. După meci, Gică Hagi a comentat ”părinteşte” acel incident.

”Niciodată un jucător nu poate să intre în conflict cu un antrenor. Cum şi jucătorii mei, dacă făceau un lucru ca acesta, mă duceam şi le spuneam. El trebuie să joace, a venit în România să joace fotbal, să facă bine şi să-l felicităm, e un jucător bun, dar nu poţi să intri în comentarii cu antrenorul. Îţi depăşeşti rolul pe care-l ai. I-am zis că el trebuie să joace, nu trebuie să vorbească”, a declarat Gică Hagi la microfonul Telekom Sport.

Afla mai multe despre: gica hagiu craiova 

viewscnt
Articole similare