Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carlos Quieroz spune că Ronaldo trebuia eliminat la meciul cu Iran. "A fost o lovitură cu cotul”

Carlos Quieroz spune că Ronaldo trebuia eliminat la meciul cu Iran. "A fost o lovitură cu cotul”

Cupa Mondială

Comentarii

Selecţionerul Iranului, Carlos Quieroz, a declarat, luni seară, că atacantul Portugaliei, Cristiano Ronaldo, ar fi trebuit eliminat la meciul încheiat la egalitate, scor 1-1, în grupa B de la Cupa Mondială.

După un fault asupra lui Pouraliganji, în minutul 83, şi după consultarea sistemului VAR, Cristiano Ronaldo a fost sancţionat cu un cartonaş galben.

"A fost o lovitură cu cotul. O lovitură cu cotul înseamnă cartonaş roşu. Nu vreau să vorbesc prea mult, este despre ţara mea şi despre jucătorul ei. Ştiu că va fi un război împotriva mea. Sunt obişnuit să fiu un om contra unei naţiuni încă din Africa de Sud. Nu am o problemă cu acest lucru", a declarat Carlos Queiroz, care a fost selecţioner al Portugaliei la CM 2010.

"Realitatea este următoarea: opreşti jocul pentru VAR. Există o lovitură cu cotul. În regulament, acest lucru înseamnă cartonaşul roşu. Şi în regulament nu se precizează ce se întâmplă dacă este vorba de Lionel Mesi sau Cristiano Ronaldo...", a afirmat tehnicianul de 65 de ani.

Reprezentativa Portugaliei a remizat, luni, la Saransk, scor 1-1, cu selecţionata Iranului, şi s-a calificat în optimile Cupei Mondiale.

Pentru Portugalia a marcat Ricardo Quaresma, în minutul 45, iar pentru Iran a înscris Ansarifard, în minutul 90+3, care a transformat un penalti acordat în urma consultării sistemului VAR.

În minutul 53, Cristiano Ronaldo a ratat un penalti acordat după consultarea sistemului VAR.

Afla mai multe despre: cm 2018 

viewscnt
Articole similare