Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carmen Amariei după ce România a terminat grupa principală fără punct: ”Adversarii ne-au dominat din toate punctele de vedere”

Carmen Amariei după ce România a terminat grupa principală fără punct: ”Adversarii ne-au dominat din toate punctele de vedere”

Handbal

Comentarii

Carmen Amariei a vorbit despre contra performanţa României la turneul final din Danemarca.

Naţionala de handbal feminin a României a fost învinsă marţi, la Kolding, de campioana mondială en-titre, Olanda, scor 35-24 (16-12), în ultimul meci din Grupa a II-a.

Tricolorele au încheiat astfel fără punct grupa principală, au înregistrat o singură victorie în competiţie, cu Polonia, în grupa preliminară, şi au ocupat locul 12 la general, cea mai slabă clasare din istoria participărilor la Campionatul European.

”Este un moment dificil să vedem echipa noastră pe locul 12, un rezultat care nu ne bucură, pe toţi cei care iubim acest sport. Am putut vedea individula nişte jucătoare care ar putea să pună umărul la reconstrucţia echipei, dar cred că este nevoie de o strategie foarte bine pusă la punct. Trebuie să ne revenim cu picioarele pe pământ şi să acceptăm că înmomentul de faţă România nu ştiu dacă  poate mai mult faţă de ce a arătat la acest camp european. Jucăm foarte individual, nu există energie. Eu cred că există în momentul de faţă o neputinţă din punct de vedere fizic faţă de adversarii cu care am jucat la acest campionat european. Ne-au dominat din toate punctele de vedere. Să ne bucurăm că am reuşit acea victorie, însă viitorul nu este unul plăcut” a spus fosta mare jucătoare a echipei naţionale.

Afla mai multe despre: carmen amariei 

viewscnt
Articole similare