Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Carnavalul de la Rio s-a mutat pe stadionul Ilie Oană. Imagini interzise minorilor :) Cum s-a sărbătorit golul care a decis câştigătoarea Cupei

Carnavalul de la Rio s-a mutat pe stadionul Ilie Oană. Imagini interzise minorilor :) Cum s-a sărbătorit golul care a decis câştigătoarea Cupei

Cupa României

Comentarii

FC Viitorul a câştigat, sâmbătă, la Cupa României, după ce a învins Astra, cu scorul de 2-1, într-un meci disputat la Ploieşti. Golul decisiv a fost marcat de Eric de Oliveira.

Golul înscris de mijlocaşul brazilian, în minutul 105+1, a declanşat nebunia în tribunele stadionului Ilie Oană din Ploieşti, acolo unde s-a aflat şi familia lui Eric. O apropiată a familiei lui Eric a început să danseze, iar unul dintre cei doi fii ai fotbalistului, Anthony, şi-a pus mâinile în cap, fiind de-a dreptul copleşit.

Formaţia FC Viitorul a câştigat Cupa României, sâmbătă seară, pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti, învingând în finală echipa Astra Giurgiu, cu scorul de 2-1, după prelungiri. Giurgiuvenii au condus cu 1-0 din minutul 41 şi au rămas în inferioritate numerică în minutul 81.

FC Viitorul a jucat în premieră finala Cupei României, iar pentru Astra a fost a treia finală.

Constănţenii vor juca, datorită acestui succes, în turul doi preliminar al Ligii Europa.

Au marcat: Denis Alibec ’41 / Virgil Ghiţă ’76, Eric ‘106

Afla mai multe despre: eric 

viewscnt
Articole similare