Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Caroline Wozniacki, jefuită într-un supermarket. Ce au ajuns să facă oamenii din cauza crizei provocate de coronavirus

Caroline Wozniacki, jefuită într-un supermarket. Ce au ajuns să facă oamenii din cauza crizei provocate de coronavirus

Tenis

Comentarii

Fostul lider mondial al clasamentului WTA a postat pe internet întâmplarea nefericită prin care a trecut într-un supermarket.

Criza mondială provocată de coronavirus a indus panica în extrem de multă lume de întreg globul. Fotografii cu oameni ieşind din supermarketuri cu coşuri încărcate până la refuz fac înconjurul internetului. Magazinele se golesc rapid, iar rafturile trebuie umplute în permanenţă. 

Unii ajung la gesturi extreme ca să pună mâna pe ce îşi doresc. Fostul numărul 1 mondial, Caroline Wozniacki a trecut printr-o situaţie nefericită în timp ce se afla la cumpărături. I-a fost sustras unul dintre obiectele pe care le avea în coş. 

"Am fost la cumpărături ca să ne facem provizii. Într-un final am reuşit să găsim un puzzle care încă mai era pe stoc. Cineva ni l-a furat din coş înainte să ajungem la casă", a scris Wozniaki pe Twitter. 

Wozniacki împreună cu soţul ei au fost blocaţi în Africa la începutul lunii martie, pentru că nu au găsit zboruri care să-i ducă în Danemarca, ţara de origine a fostei jucătoare de tenis. Ulterior, au reuşit să ajungă acasă. 

Wozniacki şi-a încheiat cariera în luna ianuarie, cu un tur trei prins la Australian Open 

"Aş vrea să le mulţumesc fanilor, susţinerea pe care o simţim pe teren este incredibilă. De asemenea susţinerea familiei mele, în special a tatăluii meu, care m-a antrenat în toţi aceşti ani… De obicei nu plâng, scuze, acestea sunt momentele special de care îmi voi aminti. Sunt foarte fericită, sunt pregătită pentru capitolul următor”, a spus Wozniacki după ultimul meci disputat. 

Caroline Wozniacki a fost de-a lungul carierei timp de 71 de săptămâni lider WTA şi a câştigat 30 de trofee în circuit. Singurul său trofeu de grand slam datează din 2018, chiar de la Australian Open, când adversară în finală i-a fost Simona Halep.

În 2018, ea a fost diagnosticată cu poliartrită reumatoidă, însă sportiva a spus că acesta nu este singurul motiv al deciziei sale de a se retrage. Ea se va lupta cu boala autoimună care îi provoacă dureri şi inflamaţii după meciuri, dar a precizat şi că vrea să realizeze alte lucruri în viaţă.

 

Afla mai multe despre: coronavirusteniswozniacki 

viewscnt
Articole similare