Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cartonaşele pe care arbitrul Octavian Şovre le-a oferit norvegianului Erling Haaland să le semneze au ajuns la "SOS Autism Bihor"

Cartonaşele pe care arbitrul Octavian Şovre le-a oferit norvegianului Erling Haaland să le semneze au ajuns la "SOS Autism Bihor"

Fotbal

Comentarii

Preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, grecul Kyros Vassaras, a declarat că nu poate încuraja oficialii unui meci să ceară autograf de la jucători în timpul sau după încheierea unui meci internaţional sau naţional, a informat FRF.

În cursul zilei de astăzi, Octavian Şove a vizitat asociaţia "SOS Autism Bihor" unde a donat cartonaşele semnate de norvegianul Erling Haaland la finalul partidei dintre Borussia Dortmund şi Manchester City. Acesta a fost asisten la meciul condus de la centru de Ovidiu Haţegan.

Octavian Şovre a mai cerut şi altor jucători de fotbal să facă acelaşi gest prin care să ajute asociaţia din Bihor. Preşedintele Comisiei Centrale de Arbitri, grecul Kyros Vassaras, a declarat că nu poate încuraja oficialii unui meci să ceară autograf de la jucători în timpul sau după încheierea unui meci internaţional sau naţional, a informat FRF.

Având în vedere informaţiile din presă cu privire la delegarea arbitrilor, inclusiv în situaţia domnului Octavian Sovre, menţionez că toate acestea sunt anunţate oficial cu 24 de ore înainte de începerea fiecărui meci.

Articol postata de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: octavian sove 

viewscnt
Articole similare