Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cârţu, la prezentarea oficială a lui Papură: "E un copil al Craiovei!" Ce obiectiv are tehnicianul

Cârţu, la prezentarea oficială a lui Papură: "E un copil al Craiovei!" Ce obiectiv are tehnicianul

Superliga

Comentarii

Corneliu Papură a fost prezentat oficial la Craiova, după ce fostul mijlocaş l-a înlocuit pe Devis Mangia pe banca tehnică a oltenilor.

Papură (45 de ani) a condus deja primul antrenament în calitate de antrenor principal al Craiovei, iar preşedintele Sorin Cârţu şi-a exprimat încrederea că acesta poate îndeplini obiectivul echipei.

"Suntem în faţa unui eveniment major. Noul antrenor al echipei este Corneliu Papură, aflat într-o postură nouă şi pentru el. Este un antrenor tânăr, un copil al Craiovei. Eu îl cunosc foarte bine şi am contribuit la ascensiunea sa ca fotbalist, în a-l aduce în lotul echipei mari, când eram în mandatul 88-92, apoi l-am promovat la echipa de tineret. A fost jucătorul meu de bază.

Este un jucător la care am ţinut şi ţin şi acum, având în vedere legăturile dintre cariera lui fotbalistică şi cariera mea de antrenor.

Vine într-un moment în care echipa este pe locul 3, este angrenată în rezolvarea obiectivului: calificarea în cupele europene. Echipa aşteaptă returul cu Viitorul. Sunt jocuri foarte importante, dar toţi cei din club avem încredere că vom depăşi aceste momente.

Îi doresc să realizeze performanţe la Craiova, un club care întotdeauna a avut pretenţii şi de la care s-au aşteptat cele mai bune rezultate
", a declarat Sorin Cârţu la prezentarea oficială a lui Corneliu Papură.
 

Afla mai multe despre: papuracraiova 

viewscnt
Articole similare