Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cârţu, mulţumit pe jumătate după victoria cu CFR Cluj! Echipele pe care U Craiova le-a băgat în lupta pentru titlu: "I-am băgat în joc"

Cârţu, mulţumit pe jumătate după victoria cu CFR Cluj! Echipele pe care U Craiova le-a băgat în lupta pentru titlu: "I-am băgat în joc"
Comentarii

U Craiova a reuşit să învingă CFR Cluj, scor 3-2, şi să reducă diferenţa dintre cele două la un singur punct în clasament. Totuşi, preşedintele lui U Craiova, Sorin Cârţu, e de părere că rezultatul le-a băgat în lupta pentru titlu pe FCSB şi FC Botoşani.

VIDEO | CFR Cluj - U Craiova 2-3 (Deac 60, Vinicius 70 / Koljic 9, Mihăilă 55, Cicâldău 88)

"Craiova a jucat şi împotriva unei echipe care joacă. CFR Cluj joacă orice meci, vrea să câştige. Meciurile noastre au fost frumoase cu ei. Şi în tur a fost aşa. Nu a fost un meci aşa în care echipa cealaltă a fost ridiculizată, vreo victorie categorică. Din 2014 şi până acum ăsta a fost meciul ăla care ne-a făcut să trecem peste acel obstacol etern. Ce am făcut ieri nu e mare lucru dacă nu se continuă bine şi în retur, să fie la fel de bun ca meciurile de până acum. Victoria noastră a băgat în joc şi FCSB, dacă va câştiga cu Astra. Chiar şi Botoşani e acolo. 

E cel mai frumos meci l-am făcut în deplasare. Ar fi cea mai mare prostie să credem că am îngenunchiat CFR Cluj. Noi ne-am făcut rerurul ăsta foarte greu acum, cu ce am făcut. Echipa e mai apropiată de patron, poate. Singura mulţumire pe care o aşteaptă patronatul e pe teren. Vor rezultate, să se dăruiască jucătorii", a declarat Sorin Cârţu în cadrul emisiunii Sport Report. 

CFR Cluj a fost învinsă, duminică, pe teren propriu, cu scorul de 3-2 (1-0), de formaţia CS Universitatea Craiova, în etapa a cincea a play-off-ului Ligii I, ultima a turului. Prin acest succes, oltenii se apropie la un punct de liderul din Cluj.

 

Afla mai multe despre: sorin cartuu craiova 

viewscnt
Articole similare