Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cârţu propune schimbarea sistemului de joc. L-a convins golul lui Deac: "Ţucudean i-a dat în cap la minge şi a ieşit pasă"

Cârţu propune schimbarea sistemului de joc. L-a convins golul lui Deac: "Ţucudean i-a dat în cap la minge şi a ieşit pasă"
Comentarii

Sorin Cârţu propune o schimbare tactică la naţională. România a obţinut cu noroc un egal în Danemarca, scor 1-1, în ultimul meci din preliminariile CM 2018.

"Pentru noi a fost ca un meci amical. Dacă analizăm cam până în minutul 60, când s-a jucat 11 contra 11, nu am fost prea curajoşi. Ne-am descurcat pe defensivă, am făcut dublaj pe benzi. Dar trebuie să facem şi faza cealaltă, să creăm şi probleme în treimea adversă.

Noi n-avem jucători ca să evoluăm în 4-2-3-1. Cel mai bine ne adaptăm în 4-4-2, sau în alt sistem cu doi atacanţi. Cu doar un atacant nu reuşim să spargem apărările adverse. S-a văzut şi la golul marcat cu Danemarca. Ţucudean i-a dat în cap la minge şi a ieşit pasă pentru Deac.

Contra transmite altceva, e altă comunicare. Dar nu poţi să tragi concluzii încă. Pentru el au fost ca nişte meciuri amicale acestea două", a spus Cârţu la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: sorin cârţuromaniadanemarcadeactucudean 

viewscnt
Articole similare