Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cârţu, sceptic înaintea confruntării cu Norvegia: ”Mă îndoiesc că sunt capabili să facă la trei zile două partide de excepţie”

Cârţu, sceptic înaintea confruntării cu Norvegia: ”Mă îndoiesc că sunt capabili să facă la trei zile două partide de excepţie”

Fotbal

Comentarii

Naţionala României va întâlni în această seară, de la ora 21:45, reprezentativa Norvegiei, pe Arena Naţională. ”Tricolorii” vor evolua în echipamentul de culoare galbenă, în timp ce nordicii au optat pentru alb în detrimentul echipamentului roşu pe care l-au purtat la Oslo.

”Ce s-a întâmplat în Insulele Feroe a fost normal, am câştigat. Era clar că nu o să debordeze aşa nu ştiu ce fel de exprimare elevată, pentru că sunt condiţiile care le ştim tot timpul sau ştim ceea ce se întâmplă acolo în Feroe: vreme, teren, vând şi aşa mai departe, care întotdeauna influenţează exprimarea jucătorilor”, a spus Sorin Cârţu pentru Telekom Sport.

Despre meciul cu Norvegia: ”Am o presimţire pozitivă, prin faptul că totuşi jucăm cu Norvegia, e o echipă care acum trei zile a dat absolut totul şi a făcut o partidă bună cu Spania. Dar nu prea îi văd în posibilitatea aia să recidiveze aşa repede, în trei zile să vină să facă iar o partidă mare.

O să trebuiască să joace tot cu ce are mai bun, probabil aceeaşi echipă. Mă îndoiesc că sunt capabili să facă la trei zile două partide de excepţie. În situaţia în care noi nu batem Norvegia sau nu gândim că putem să trecem de Norvegia, atunci îmi pun întrebarea ce am căuta la un turneu final, unde acolo întâlneşti echipe teoretic mult mai bune decât adversarul pe care îl întâlnim acum. Eu consider că partida asta o putem tranşa cu o victorie.

Ne trebuie jucători care să poată disloca adversarul, să destabilizeze prin mişcări cu tehnicitate, combinaţii. Cam asta ar trebui la o partidă cu Norvegia. Să combatem într-un fel atitudinea lor atletică superioară nouă sau fizică.

Punctul acesta pe care l-au luat cu Spania e clar că le-a creat posibilitatea asta şi au o şansă foarte mare de a face cele 19 puncte care să le dea dreptul pentru locul al doilea.

Singurul rezultat care îi menţine este victoria, dar la fel este şi pentru noi şi zic că este mult mai aproape pentru noi să realizăm acest lucru decât norvegienii”, a mai spus Sorin Cârţu.

30000 de copii, în tribune la meciul de pe Arena Naţională dintre România şi Norvegia

”Senzaţia lor trebuie să fie una pozitivă, pentru că vor fi nişte copii care îi vor încuraja mereu, vor striga şi asta trebuie să îi mobilizeze pe ei. Mi se pare mult mai de ajutor o încurajare sinceră decât prezenţa unora în tribună care transmit de la o tribună la alta nu ştiu ce preţ al lămâilor.

Poate că până la urmă e mai bine aşa, decât să vină nu ştiu ce galerii la momentul respectiv care să se dueleze între ele, să îşi aducă aminte de rivalităţi între cluburi. Nu ştiu cu ce i-ar ajuta asta mai mult decât îi ajută încurajarea sinceră a copiilor, pentru că va fi gălăgie mare” - Sorin Cârţu.

Afla mai multe despre: sorin cartuechipa nationala,  

viewscnt
Articole similare