Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Casa unui fotbalist de la Real Madrid a fost "spartă" în timpul meciului cu Atletico Madrid. Soţia şi fiica se aflau în interior

Casa unui fotbalist de la Real Madrid a fost "spartă" în timpul meciului cu Atletico Madrid. Soţia şi fiica se aflau în interior
Comentarii

Veşti proaste primite de brazilianul Casemiro, la finalul partidei cu Atletico Madrid, din campionatul Spaniei, disputată sâmbătă seara pe Wanda Metropolitano, încheiată 0-0. Hoţii i-au spart casa, cu soţia şi fiica în interior.

În timp ce brazilianul Casemiro evolua pentru Real Madrid în derby-ul cu Atletico, mai mulţi hoţi au pătruns în casa fotalistului şi au furat tot ce le-a căzut la mână. Nu a contat că înteriorul locuinţei se aflau fiica şi soţia fotbalistului. Cele două nu au fost rănite, scopul infractorilor fiind doar jaful.

Un val de jafuri s-a abătut, în ultima perioadă, asupra cartierului rezidenţial "La Moraleja"din districtul Alcobenda, din nordul oraşului Madrid, acolo unde şi-au stabilit "cartierul general" mai mulţi fotbalişti. Informaţia a ajuns şi la urechile celor mai iscusiţi hoţi din Madrid, care şi-au făcut un obicei de a intrat în locuinţele acestora.

 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare