Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Casemiro s-a vindecat de coronavirus. Zinedine Zidane se poate baza pe el pe meciul de campionat cu Villarreal

Casemiro s-a vindecat de coronavirus. Zinedine Zidane se poate baza pe el pe meciul de campionat cu Villarreal

Fotbal

Comentarii

Casemiro, mijlocaşul brazilian al lui Real Madrid, s-a vindecat de coronavirus şi s-a putut antrena miercuri la baza de la Valdebebas, alături de alţi fotbalişti ai campioanei Spaniei, printre care atacantul francez Karim Benzema, transmite EFE.

Casemiro fusese confirmat pozitiv pe 7 noiembrie, ceea ce l-a făcut să rateze cele două meciuri disputate de Selecao în preliminariile Cupei Mondiale 2022.

Benzema se accidentase la coapsă în ultimul meci de campionat, pierdut la scor pe terenul Valenciei (1-4). El ar putea fi apt pentru următoarea întâlnire din La Liga, sâmbătă, împotriva lui Villarreal.

Tehnicianul Zinedine Zidane nu va conta sâmbătă pe belgianul Eden Hazard, testat pozitiv în aceeaşi zi cu Casemiro, şi brazilianul Eder Militao, şi el infectat cu Covid-19. Alte absenţe sunt uruguayanul Fede Valverde şi spaniolul Alvaro Odriozola, care sunt accidentaţi.

Zidane nu ştie dacă-l va putea folosi pe cel mai bun fundaş al său, Sergio Ramos, care a suferit o accidentare la bicepsul femural în finalul primei reprize a meciului de marţi Spania - Germania (6-0) din Liga Naţiunilor. Colegul obişnuit al lui Ramos în centrul apărării lui Real Madrid, este şi el incert, după ce s-a accidentat la umăr în partida cu Suedia (4-2) din Liga Naţiunilor. Dacă Ramos şi Varane vor fi indisponibili, Real va avea la dispoziţie un singur fundaş central, Nacho Fernandez.

Jucătorii lui Real care nu au fost convocaţi la echipele lor reprezentative s-au antrenat normal. Lor li s-a alăturat Martin Odegaard, lăsat liber de naţionala Norvegiei după ce un compatriot al său a fost testat pozitiv pentru coronavirus. 

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare