Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cassano crede că Juve ar juca mai bine fără Cristiano Ronaldo. "Ei ar fi câştigat şi fără el" Fanii ”Bătrânei Doamne” s-au enervat şi au ripostat

Cassano crede că Juve ar juca mai bine fără Cristiano Ronaldo. "Ei ar fi câştigat şi fără el" Fanii ”Bătrânei Doamne” s-au enervat şi au ripostatgalerie foto
Comentarii

Antonio Cassano a vorbit despre faptul că Juventus a făcut o alegere greşită atunci când l-au cumpărat pe Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo este considerat de mulţi fani ai fotbalului ca fiind un golgheter în zilele noastre.

Legendarul atacant, care şi-a sărbătorit recent cea de-a 36-a aniversare, înscrie încă în majoritatea meciurilor pe care le joacă atât pentru Juventus cât şi pentru Portugalia.

În 29 de meciuri pentru Juve în acest sezon, Ronaldo a marcat 26 de goluri impresionante. De asemenea, el conduce topurile marcatorilor din Italia cu 19 goluri.

Antonio Cassano crede că Juve ar juca mai bine fără Cristiano Ronaldo

În ciuda statisticilor sale impresionante (n.r. ale lui Ronaldo), fostul internaţional al Italiei, Antonio Cassano, a făcut furori în weekend, susţinând că Juve a făcut o greşeală semnând cu câştigătorul a cinci Baloane de Aur.

"Juventus l-a semnat pentru a câştiga Champions League, dar s-au descurcat mai rău cu el decât au făcut până acum", a declarat Cassano pentru Corriere dello Sport.

"Ar fi câştigat Scudetto (n.r. titlul în Serie A) fără el. A fost un proiect greşit.

Va continua să înscrie goluri pentru că ştie cum să facă asta indiferent de orice. El va intra din stânga, va pune mingea pe piciorul drept şi va trage. Loviturile sale de cap sunt unice.

Dar Pirlo vrea să construiască jocul, să preseze opoziţia şi să joace între linii, iar asta înseamnă că el (n.r. Cristiano) nu participă prea mult.

Cred că se va descurca prost dacă nu reuşesc să câştige Champions League", a mai spus Cassano.

Juventus l-a achiziţionat pe Ronaldo în 2018 pentru a câştiga Champions League, iar pentru portughez italienii au plătit 117 milioane de euro.

Faptul că Antonio Cassano a spus de Cristiano Ronaldo că nu se potriveşte în stilul lui Juve şi că nu a jucat prea bine pentru "Bătrâna Doamnă", i-a enervat pe fanii lui portughezului şi pe suporterii torinezilor, care s-au luat de fostul jucător italian şi i-au demonstrat prin diferite comentarii că nu are deloc dreptate, ba chiar au realizar şi filmuleţe cu titlul "Cristiano Ronaldo Playmaking 2020/21".

În filmuleţul creat de fanii lui Ronaldo se vede cum portughezul este implicat în jocul colectiv şi realizează câteva pase excelente.

 

Cristiano Ronaldo (36 de ani) este evaluat la 60 milioane de euro, potrivit transfermarkt.

Afla mai multe despre: antonio cassanocristiano ronaldojuventus 

viewscnt
Articole similare