Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cassano savuros: ”L-au luat pe Ronaldo, au titlul asigurat până în 2022!” :))

Cassano savuros: ”L-au luat pe Ronaldo, au titlul asigurat până în 2022!” :))

Juventus

Comentarii

Într-un interviu acordat cotidianului Gazzetta dello Sport, Antonio Cassano analizează actualitatea din Serie A. Fostul fotbalist de la Roma sau Real Madrid crede că Juventus e marea favorită la titlu şi în acest an. Iată cele mai interesante afirmaţii ale lui ”Fantantonio”

Despre transferul lui Cristiano la Juventus: ”Un transfer care o ajută pe Juventus atât sportiv cât şi economic. ”Bătrâna Doamnă” are acum titlul asigurat până în 2022. Fizic, Cristiano Ronaldo este un extraterestru! Fiul meu e un mare fan al său, încearcă mereu să-l imite”

Liga Campionilor şi şansele lui Juve: ”Nu cred ca aici Juventus este favorită. Pentru mine favorită este Barcelona şi cred că ei vor câştiga trofeul în acest an!”

Viitorul golgeter din Serie A: ”Cristiano va marca 40 de goluri. După el vor urma Higuain, Dzeko şi Icardi”

Antonio Cassano a evoluat în Serie A la Bari, Roma, Sampdoria, AC Milan, Inter şi AC Parma. Între 2006 şi 2008, italianul a îmbrăcat tricoul lui Real Madrid, formaţie pentru caer a marcat doar 4 goluri în 29 de meciuri.

Unul dintre marile talente ale fotbalului italian, Cassano a câştigat doar patru trofee în cariera sa, două dintre ele la Milan şi unul la Real Madrid. În echipa naţională a Italiei, Cassano a marcat de 10 ori în 39 de partide.
 

Afla mai multe despre: antonio cassanojuventuscristiano ronaldo 

viewscnt
Articole similare