Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cassano şi-a anunţat din nou retragerea: "De data asta s-a terminat". Abia începuse antrenamentele cu noua echipă

Cassano şi-a anunţat din nou retragerea: "De data asta s-a terminat". Abia începuse antrenamentele cu noua echipă

Serie A

Comentarii

Antonio Cassano a avut parte de un final de carieră cu multe semne de întrebare, în sensul că atacantul şi-a anunţat retragerea, iar apoi a revenit în fotbal. De data aceasta, însă, Cassano îşi anunţă fanii că decizia, care vine la doar câteva zile de când a început antrenamentele cu o nouă echipă, este definitivă.

"Dragi prieteni, ziua a venit, ziua în care decizi că este cu adevărat sfârşitul. Îi mulţumesc preşedintelui Gozzi şi jucătorilor de la Entella pentru oportunitatea pe care mi-au oferit-o. Le urez tot ce este mai bun. 

Totuşi, în ultimele zile, la antrenamente, am observat că nu mai am mentalitatea de a mă antrena constant. Ca să joci fotbal, ai nevoie de pasiune şi talent, dar mai mult decât toate, ai nevoie de determinare şi în acest moment am alte priorităţi. Vreau să le mulţumesc tuturor prietenilor şi colegilor pe care i-am avut de-a lungul anilor, adversarilor şi preşedinţilor de club (da, chiar şi cei cu care m-am certat). 

Vreau să îmi salut fanii, cei care sunt cu mine şi cei care sunt împotriva mea, pentru că fără ei fotbalul nu ar exista. Fotbalul mi-a dat atât de mult. Mi-a permis să cunosc oameni magnifici, mari campioni şi oameni de rând. M-a luat de pe străzi, mi-a dat o familie frumoasă şi mi-a permis să mă bucur. 

Şi acum, când urmăresc un meci, sunt hipnotizat. Este cel mai bun sport din lume. Da, ştiu, dacă aveam o altă personalitate, puteam să câştig mai mult şi să joc mai bine, dar credeţi-mă, am trăit experienţe incredibile şi acum am tot ceea ce contează. Familia mea, prieteni şi zero regrete. 

Acum începe a doua parte a vieţii mele, sunt curios şi motivat să demonstrez, prima oară mie, că pot să fac lucruri bune şi fără ajutorul picioarelor. 

Mulţumesc tutoror, din inimă. Antonio Cassano". 

Cassano a ajuns la 36 de ani şi a jucat ultimul meci profesionist în 2016 pentru Sampdoria. De-a lungul carierei a jucat la echipe precum Bari, Roma, Real Madrid, AC Milan, Inter, Parma şi Sampdoria. În cele 515 de meciuri, a înscris 139 de goluri. Pentru naţionala Italiei are 39 de selecţii şi 10 goluri. 

Afla mai multe despre: antonio cassanoretragere 

viewscnt
Articole similare