Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câştigător al Ligii 1, Hagi îşi doreşte şi alte trofee în palmares. „Unul dintre obiective este Cupa României”

Câştigător al Ligii 1, Hagi îşi doreşte şi alte trofee în palmares. „Unul dintre obiective este Cupa României”

Farul Constanța

Comentarii

Viitorul a ajuns în optimile Cupei mai uşor decât şi-ar fi închipuit chiar Gică Hagi. Fără şase titulari, fosta campioana a României a câştigat în faţa Concordiei cu golurile a trei puşti.

Gică Hagi nu i-a adus la Chiajna pe Ţîru, De Nooijer, Băluţă, Vînă, Ianis Hagi şi Drăguş. Dar chiar şi fără ei, Viitorul nu a avut deloc o misiune dificilă în faţa echipei preluată în urmă cu o săptămână de Dorinel Munteanu. În lipsa lor, Ghiţă a fost unul dintre marcatori. 

"Nu sunt titulari şi rezerve, se vede că nu au ritmul jocului, dar lucrurile tactice trebuie să le cunoască. Ghiţă este un jucător bun de-al nostru, contăm pe el, trebuie să mai înveţe marcajul. Când nu face bine copilul trebuie să îi spui. Mergem cu ei, sunt buni" a spus Hagi la sfârşitul jocului de la Chiajna.  

După ce a luat titlul anul trecut, Hagi ar vrea să mai adauge şi alte trofee în palmaresul clubului. 

"De când am aflat adversarul ni s-a transmis că unul dintre obiective este Cupa României, ne doream să ne calificăm, au rămas mulţi jucători acasă, dar cei care i-au înlocuit au făcut-o bine, am avut iniţiativa şi 11 la 11" a spus şi Luchin.

 

Afla mai multe despre: viitorulhagiluchinghiţă 

viewscnt
Articole similare