Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câştigătorul tombolei DDB se plânge că încă nu a primit maşina promisă: ”Sincer, mi-am cam luat gândul”

Câştigătorul tombolei DDB se plânge că încă nu a primit maşina promisă: ”Sincer, mi-am cam luat gândul”
Comentarii

DDB a organziat o tombolă cu premii pentru fanii cotizanţi, însă se pare că liderii societăţii nu s-au ţinut de cuvânt.

DDB a pornit o iniţiativă prin care organiza o tombolă pentru fanii cotizanţi, în care marele premiu era un Suzuki Swift.

Acum opt luni, şefii DDB anunţau că, în urma tragerii la sorţi, a fost ales câştigătorul, un ”câine” din comuna Tălmaciu, din judeţul Sibiu, Marius Ocenic.

"Marius are o maşină fabricată în 2002. Azi-noapte a dormit în cabina camionului, undeva în Pantelimon. Şi ca orice câine, a adormit cu gândul la Dinamo, împăcat sufleteşte că a pus umărul să salveze ceea ce iubeşte ca un nebun.

Peste câteva zile, îl aşteptăm din nou la Bucureşti, împreună cu Mihaela şi cu cei doi copii, Alexandru şi Daria, pentru a-şi ridica Marele Premiu. Aşa cum este dorinţa lor, cel care le va înmâna cheile va fi Ionel Dănciulescu.

De acolo, o maşină pe care scrie ”Doar Dinamo Bucureşti” va porni spre Piteşti, Râmnicu Vâlcea şi apoi, pe frumoasa Vale a Oltului, va ajunge până la Sibiu", anunţau conducătorii din DDB.

Câştigătorul tombolei DDB se plânge că încă nu a primit maşina promisă

Însă, după mai bine de jumătate de an, se pare că suporterul dinamovist nu şi-a primit premiul, iar cei din DDB nici nu mai înceracă să ia legătura cu el.

Ocenic a dezvăluit că a tot fost amânat de liderii societăţii, care i-au transmis să tot aştepte pentru o maşină care nu a mai venit.

Eu pot doar să mă gândesc la faptul că nu au bani sau la ceva de genul acesta, dar nu am nicio certitudine dacă nimeni nu mai zice nimic din partea lor.

Am vorbit prin luna iulie cu un lider de la Doar Dinamo Bucureşti şi m-a rugat să aştept.

Apoi i-am mai contactat prin octombrie şi m-au rugat să stau să treacă luna noiembrie. Sincer, mi-am cam luat gândul, sunt doar promisiuni din partea lor.

Ştiu că ar mai fi o persoană care a câştigat o maşină înaintea mea şi nici el nu a primit-o", a spus Marius Ocenic, pentru Turnul Sfatului.

Afla mai multe despre: tombolă ddb 

viewscnt
Articole similare