Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Câştigi un meci şi mergi la Mondiale. După barajul cu Grecia, Federaţia Croată de Fotbal i-a decis viitorul selecţionerului Dalic

Câştigi un meci şi mergi la Mondiale. După barajul cu Grecia, Federaţia Croată de Fotbal i-a decis viitorul selecţionerului Dalic
Comentarii

Zlatko Dalic şi preşedintele Federaţiei Croate de Fotbal (HNS), Davor Suker, au avut o întrevedere în urma căreia au ajuns la un acord cu privire la prelungirea acordului selecţionerului.

Dalic şi Suker au convenit în privinţa termenilor contractului conform căruia tehnicianul se va afla pe banca Croaţiei la Cupa Mondială din Rusia.

“HNS se va asigura că Zlatko şi echipa sa vor avea cele mai bune condiţii de pregătire pentru Cupa Mondială, pentru a obţine cel mai bun rezultat posibil”, a declarat Davor Suker, potrivit site-ului oficial al federaţiei croate.

Comitetul Executiv al federaţiei din Croaţia va avea pe ordinea de zi acordul cu Dalic, săptămâna viitoare, iar apoi selecţionerul va semna noul acord.

Zlatko Dalic a fost numit la conducerea naţionalei Croaţiei în data de 7 octombrie, după demiterea lui Ante Cacic.

Reprezentativa Croaţiei s-a calificat la Cupa Mondială din Rusia, după ce a încheiat la egalitate, scor 0-0, duminică, în deplasare, cu naţionala Greciei, în manşa secundă a barajului. Croaţii s-au calificat după ce s-au impus în tur, scor 4-1.

Croaţia va participa pentru a patra oară consecutiv la un turneu final, după CM-2014, Euro-2012 şi Euro-2016.

Afla mai multe despre: dalicsukercroatiacampionatul mondiaeurocampionatul europeangrecia 

viewscnt
Articole similare