Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât a ajuns să coste un bilet la finala Ligii Campionilor. Preţul a crescut de 54 de ori cu trei zile înaintea meciului

Cât a ajuns să coste un bilet la finala Ligii Campionilor. Preţul a crescut de 54 de ori cu trei zile înaintea meciului
Comentarii

Marea finală din acest sezon al Ligii Campionilor se joacă sâmbătă. Meciul dintre Liverpool şi Real Madrid va fi în direct la Telekom Sport 1, de la ora 21:45, şi LIVE cu VIDEO pe www.telelekomsport.ro.

Suporterii "cormoranilor" au primit 16 626 de bilete pentru partida de la Kiev, iar toate tichetele au fost vândute imediat. Astfel, cei care n-au prins bilet la marea finală sunt disperaţi acum şi sunt dispuşi să facă orice pentru a vedea de pe stadion meciul cu Real Madrid.
 
De acest lucru vor să profite utilizatorii site-urilor de anunţuri. Spre exemplu, un bilet în sectoarele laterale ale stadionului, care iniţial s-a vândut cu 281 de lire sterline, este scos la vânzare acum cu suma de 15 mii de lire sterline, adică preţul a crescut de 54 de ori.
 
Iar preţurile cresc şi ele odată cu pretenţiile. Un pachet la VIP depăşeşte fără probleme 21 de mii de lire sterline. Cel mai ieftin bilet care poate fi cumpărat acum de fanii lui Liverpool costă 1181 de lire sterline, deşi, iniţial, acesta a putut fi achiziţionat doar cu 140 de lire.
 
"Este o situaţie ridicolă, nu înţeleg cum s-a ajuns aici. Sunt oameni care nu susţin nicio echipă în acest meci, au bilete, iar acum caută doar să obţină un profit uriaş de pe urma finalei" , a declarat unul dintre fanii lui Liverpool în presa britanică.

Afla mai multe despre: real madridliverpoolchampions leagueliga campionilorkiev 

viewscnt
Articole similare