Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât a ajuns să valoreze Octavian Popescu după ce a prins câteva meciuri şi a ajuns noua ”perlă” a FCSB-ului. În vară avea o cotă de doar 50.000 de euro

Cât a ajuns să valoreze Octavian Popescu după ce a prins câteva meciuri şi a ajuns noua ”perlă” a FCSB-ului. În vară avea o cotă de doar 50.000 de eurogalerie foto

Superliga

Comentarii

Octavian Popescu, noua perlă de la FCSB, a ajuns să valoreze de şapte ori mai mult decât în momentul în care a fost transferat, în vara care a trecut. Potrivit transfermarkt.com, cota mijlocaşului de 17 ani este de 350.000 de euro.

La doar 17 ani, Octavian Popescu a atras multe priviri în acest sezon. Tânărul mijlocaş ofensiv a avut până acum 10 apariţii pentru FCSB şi a reuşit să impresioneze prin calităţile sale. Octavian Popescu a început să fie tot mai lăudat şi valorează tot mai mulţi bani.

Cât a ajuns să valoreze Octavian Popescu. Cota lui este în creştere

Octavian Popescu a primit tot mai multă încredere şi acest lucru se vede şi în cota lui de pe transfermarkt.com, care a fost actualizată în urmă cu trei zile. Acum, mijlocaşul de doar 17 ani a ajuns să valoreze 350.000 de euro, în contextul în care cota sa în vară, în momentul transferului, era de doar 50.000 de euro.



Octavian Popescu s-a transferat la FCSB la începutul sezonului, după ce şi-a încheiat conturile cu Universitatea Craiova. Mijlocaşul de doar 17 ani a primit tot mai multe minute şi evoluţiile sale au fost în continuă creştere. Octavian Popescu l-a impresionat inclusiv pe Adrian Mutu, selecţionerul naţionalei de tineret:

”Îmi place foarte mult de el, are un stil frumos, are un stil de fotbalist, joacă extremă stângă, postul pe care l-am jucta şi eu de multe ori în cariera mea. Are tupeul de fotbalist şi nu mă refer la faptul cum vorbeşte sau ce face, mă refer la faptul că atunci când are mingea se duce direct, fixează adversarii, intră în dribling fără niciun fel de emoţii”, a declarat Adi Mutu, într-un interviu pentru Telekom Sport.

Octavian Popescu ar putea deveni şi mai valoros, dacă va fi prezent în lotul pentru Campionatul European de Tineret 2021. Adi Mutu îl încurajează: ”Dacă de acum până în martie dă 5-6 goluri la nivel de Liga 1 îşi depune candidatura la un post pentru CE singur”.

Interesant este că Universitatea Craiova l-a pierdut gratis pe Octavian Popescu, după ce conducerea clubului n-a avut iniţial încredere în calităţile jucătorului şi a refuzat să-i mărească salariul, de la 600 de lei/lună, la 2.500 lei/lună. Gigi Becali a profitat de situaţie, l-a transferat şi acum Octavian Popescu valorează de şapte ori mai mult decât în urmă cu jumătate de an.


 

Afla mai multe despre: octavian popescu 

viewscnt
Articole similare