Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât a alergat Constantin Budescu în meciul CS Hunedoara - FCSB. Edi Iordănescu a rămas uimit

Cât a alergat Constantin Budescu în meciul CS Hunedoara - FCSB. Edi Iordănescu a rămas uimit

FCSB

Comentarii

Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul FCSB, a spus că Budescu a alerga nu mai puţin de 15 kilometri în partida CS Hunedoara - FCSB 3-5, din 16-imile Cupei României. Iordănescu Jr. a rămas uimit de distanta parcursă de Constantin Budescu şi a spus că prelungirile i-au dat planurile peste, deoarece voia să-l aibă proaspăt şi pentru jocul cu Academica Clinceni, dar nu va mai putea fi folosit acum.

Cât a alergat Constantin Budescu în meciul CS Hunedoara - FCSB. Edi Iordănescu, uimit

FCSB şi-a făcut viaţa grea şi s-a chinuit cu CS Hunedoara, în Cupa României. Formaţia lui Edi Iordănescu a condus cu 3-0, dar s-a văzut egalată. În cele din urmă a reuşit să câştige meciul în prelungiri, scor 5-3, iar "victima" din partidă e Budescu. Cel care a alergat foarte mult, deşi Edi Iordănescu nu-şi dorea să-l ţină pe teren 120 de minute. "Budi" a alergat aproape 15 kilometri, efort care-l scoate din calcule pentru următorul meci al FCSB, cu Academica Clinceni.

"Peste 14.000 de metri alergaţi, aproape 15.000. Nu am planificat asta pentru el, avem în cap cu totul altceva. Să îi dau 60-70 de minute, după care era unul dintre cei vizaţi pentru schimbare, tocmai pentru a-l menaja şi a-l avea în grafic şi pentru acest joc. Fie de la început, fie pe parcurs, dar voiam să îmi las această decizie de a o lua chiar în preajma jocului. În funcţie şi de  feedbackul pe care îl aveam şi de la el", a spus Edi Iordănescu, la conferinţa de presă.

Constantin Budescu a semnat recent cu FCSB şi a redebutat pentru echipa roş-albastră într-un meci cu FCU Craiova, pe "Ion Oblemenco".

Meciul FCSB - Academica Clinceni se joacă sâmbătă, 25 septembrie, de la ora 21:00, în etapa a 10-a din Liga 1. Partida va putea fi urmărită pe Telekom Sport 1 şi LIVE VIDEO pe telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: edi iordanescubudescufcsbalergatefortmeci 

viewscnt
Alte articole
Articole similare