Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât a costat cămaşa controversată a lui Ianis Hagi. Mulţi români nu câştigă aceşti bani într-o lună | EXCLUSIV

Cât a costat cămaşa controversată a lui Ianis Hagi. Mulţi români nu câştigă aceşti bani într-o lună | EXCLUSIVgalerie foto

Fotbal

Comentarii

Internaţionalul român Ianis Hagi (25 de ani) a stârnit multe controverse în mediul online, după ce s-a afişat într-o cămaşă inedită la petrecerea organizată imediat după calificarea la EURO 2024.

Ianis a venit îmbrăcat într-o cămaşă albă, creată de celebrul brand, Givenchy, însă a sărit în ochi accesoriul negru pe care l-a avut această cămaşă.

Cât costă cămaşa ”buclucaşă” a lui Ianis Hagi

Multă lume nu a înţeles exact care a fost rostul acelui accesoriu, iar glumele ”nesărate” au curs în avalanşă, pe reţelele sociale.

De cele mai multe ori, accesoriul a fost comparat cu un sutien. Mulţi au râs, însă puţin au înţeles cât de scumpă este acea cămaşă, de la Givenchy. 

Din informaţiile Orange Sport, costul unei astfel de cămăşi este de 850 de euro. Adică, peste 4.200 de lei.

O sumă deloc de neglijat pentru un român, în condiţiile în care salariul mediu din România nu atinge 4.000 de lei.

Ianis Hagi pleacă de la Alaves

Ianis Hagi mai are contract cu Alaves până în iunie 2024, însă viitorul tricolorului de 25 de ani pare a fi departe de Spania.

Publicaţia britanică ”Football Insider” a titrat, recent: "Veste importantă în privinţa revenirii lui Ianis Hagi la Rangers. Clubul nu i-a închis uşa mijlocaşui ofensiv, pentru a deveni un jucător-cheie sub comanda noului antrenor, Philippe Clement".

Noul antrenor "vrea să-l evalueze pe mijlocaşul ofensiv când se încheie mutarea lui temporară în Spania. El crede că Hagi ar putea avea încă un viitor mare sub comanda lui la Rangers", mai susţine sursa citată.

Afla mai multe despre: ianis hagigivenchy 

viewscnt
Articole similare