Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât a dat pe Dennis Man! Extravaganţa de 500 de mii de euro a lui Gigi Becali

Cât a dat pe Dennis Man! Extravaganţa de 500 de mii de euro a lui Gigi Becali

Diverse

Comentarii

Finanţatorul de la FCSB, Gigi Becali se află în faţa unuia dintre cele mai importante evenimente din viaţa sa . În mai puţin de două zile, fiica acestuia, Teodora îşi va uni destinele cu Teodor Mihai Mincu, afacerist în imobiliare. Fastuosul eveniment costă cât unul dintre cel mai valoroşi fotbalişti ai roş-albaştrilor, Dennis Man.

Conform fanatik.ro, viitorul ginere al lui Becali a cerut mâna Teodorei în mod oficial, joi, pe 10 octombrie fiind o sărbătoare importantă pentru machidoni. Practica a avut loc la un hotel de lux din Capitală

Nunta va avea loc sâmbătă, Teodora şi Mihai aşteptând la eveniment peste 700 de invitaţi. Costurile totale ale evenimentului se vor ridica în jurul sumei de 500 de mii de euro, sumă pe care Gigi Becali a plătit-o în 2017 celor de la UTA pentru transferul lui Dennis Man.

Numai pentru aranjamentele florare, locaţie şi alte detalii, finanţatorul roş-albaştrilor a scos din buzunar 25 de mii de euro, în timp ce 20 de mii de euro au fost plătite orchestrei care se va ocupa de muzică.

Afla mai multe despre: gigi becalifcsbnunta 

viewscnt
Articole similare