Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât ar urma să încaseze Antonio Conte la Real Madrid. Propunerea lui Florentino Perez este de nerefuzat

Cât ar urma să încaseze Antonio Conte la Real Madrid. Propunerea lui Florentino Perez este de nerefuzat

Real Madrid

Comentarii

Real Madrid pare tot mai aproape de numirea unui antrenor, după plecarea lui Zinedine Zidane.

Mai toate drumurile duc spre italianul Antonio Conte, tehnician care a plecat de la Internazionale Milano, formaţie pe care a transformat-o din nou în campioană în Serie A.

Chiar dacă pe lista lui Florentino Perez se mai află Raul, Mauricio Pochettino sau chiar Xabi Alonso, se pare că favoritul conducerii blanco a devenit Conte.

Potrivit OKDiario, italianul ar urma să încaseze la Real Madrid un salariu de 12 milioane de euro stagional, ceea ce înseamnă că Antonio Conte o va costa pe Real Madrid, cu tot cu taxe, peste 20 de milioane de euro stagional.

France Football scrie în acelaşi timp, că doar Diego Simeone l-ar devansa pe Conte pe lista celor mai bine plătitţi antrenori din lume, dacă va ajunge în cele din urmă la un acord cu Real Madrid. Momentan, gruparea blanco nu a făcut niciun anunţ oficial despre viitorul băncii tehnice. Presa italiană şi cea spaniolă a anunţat însă că Florentino Perez a demarat tratativele cu Antonio Conte, căruia îi va propune conducerea tehnică a formaţiei din Capitala Spaniei. 

Afla mai multe despre: real madridantonio contezinedine zidaneflorentino perez 

viewscnt
Articole similare