Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât au încasat cluburile din La Liga de pe urma drepturilor TV. Doar Real Madrid şi Barcelona sar de 150 de milioane

Cât au încasat cluburile din La Liga de pe urma drepturilor TV. Doar Real Madrid şi Barcelona sar de 150 de milioane galerie foto

La Liga

Comentarii

Cluburile din Spania au încasat din drepturile TV 1.42 miliarde euro. Real Madrid şi Barcelona sar de 150 de milioane fiecare.

Cele două mari forţe ale Spaniei au încasat pentru sezonul 2018/2019 cele mai mari sume de bani din drepturile TV. FC Barcelona este prima cu 166.5 milioane euro, iar Real Madrid a doua cu 155.3 milioane. Locul 3 îi revine lui Atletico Madrid cu 119.2 milioane de euro. De altfel, acestea sunt singurele cluburi care sar de 100 de milioane de euro în fotbalul spaniol. În Premier League, în sezonul trecut, un singur club (Huddersfield) nu a trecut de suma de 100 de milioane de euro. 
 

Nu mai puţin de 10 cluburi din Premier League au încasat stagiunea trecută mai mulţi bani din drepturile TV decât Atletico Madrid, una dintre marile forţe ale campionatului iberic.

Athletic Club de Bilbao, formaţia la care joacă Cristian Ganea a încsat 74.8 milioane euro. Cei mai puţini bani au ajuns la Huesca, formaţie retrogradată la finalul sezonului trecut (44.2 milioane euro).

Deportivo la Coruna este echipa din Segunda Division cu cei mai mulţi bani încasaţi din drepturile TV (24.7 milioane euro). Ea este urmată de Las Palmas (10.5 milioane euro) şi Malaga (9.9 milioane euro).

Afla mai multe despre: real madridla ligabarcelona 

viewscnt
Articole similare