Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât cere Standard în schimbul lui Răzvan Marin: ”Este o mare plăcere că AS Roma şi Inter sunt interesate de mine”

Cât cere Standard în schimbul lui Răzvan Marin: ”Este o mare plăcere că AS Roma şi Inter sunt interesate de mine”

Stranieri

Comentarii

Răzvan Marin este în continuare un jucător interesant pentru AS Roma şi Inter Milano. Standard Liege şi-ar dori aproximativ 7 milioane de euro în schimbul mijlocaşului român.

Jucătorul de 21 de ani are cel mai bun sezon din carieră. În acest an, a reuşit să se impună ca titular la Standard Liege şi a devenit unul dintre cei mai buni jucători din echipă. Automat, a fost remarcat de mai multe echipe importante din străinătate. Însă printre cele mai interesate ar fi AS Roma şi Inter Milano.

Site-ul mundodeportivo.com, care citează presa belgiană, scrie că cele două echipe ar urma să facă o ofertă în vară. Mai ales că preţul lui Răzvan Marin este un adevărat chilipir, aproximativ 7 milioane de euro. Internaţionalul român este încântat de perspectiva de a juca în Serie A: ”Este o mare plăcere că aceste două cluburi s-au interesant de mine, vom vedea ce se va întâmpla în iunie”.

În acest sezon, Răzvan Marin a avut în total 38 de apariţi pentru Standard, a marcat de 6 ori şi a reuşit 12 assist-uri. Pe transfermarkt.com este cotat la 4 milioane de euro.

Afla mai multe despre: razvan marinas romainter milanostandard liege 

viewscnt
Articole similare