Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât costă o friptură la restaurantul celebrului Salt Bae. Florin Gardoş: "E foarte bună, dar şi foarte scumpă!"

Cât costă o friptură la restaurantul celebrului Salt Bae. Florin Gardoş: "E foarte bună, dar şi foarte scumpă!"

Diverse

Comentarii

Florin Gardoş (32 de ani) a povestit pentru Telekom Sport cum e să mănânci la celebrul restaurant al bucătarului Nusret Gokce, mai cunoscut ca Salt Bae. Fundaşul central a dezvăluit şi ce preţuri sunt la restaurant.

În vacanţa de Sărbători, Florin Gardoş a plecat în Dubai şi a fost, alături de familie şi un prieten, la restaurantul celebrului Salt Bae. Gardoş a povestit într-un interviu pentru Telekom Sport experienţa trăită acolo. "Am fost împreună cu un prieten de-al meu care îşi dorea neapărat să ajungem acolo, a fost ziua lui pe 29 decembrie şi am zis ok, ăsta e un cadou de ziua ta", a spus Florin Gardoş.

Apărătorul Academicii Clinceni a dezvăluit şi ce preţuri sunt la restaurantul lui Salt Bae: "(n.r. - friptura) E foarte bună, dar foarte scumpă

Există un meniu în momentul când e el acolo şi vine să îţi taie carnea respectivă şi preţurile încep de undeva de la 1600 lei. Pentru o friptură de 400 de grame!", a mai spus Florin Gardoş.



Mai multe vedete din lumea fotbalului, precum Messi, Pogba sau Ribery au fost de-a lungul timpului la celebrul restaurant al lui Salt Bae din Dubai.

Afla mai multe despre: florin gardossalt baedubairestaurant 

viewscnt
Articole similare