Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de aproape este Contra de o revenire în fotbal: ”Este în discuţii cu mai multe echipe” | EXCLUSIV

Cât de aproape este Contra de o revenire în fotbal: ”Este în discuţii cu mai multe echipe” | EXCLUSIV

Fotbal

Comentarii

Adrian Mihalcea, fost jucător şi antrenor al lui Dinamo şi actualul tehnician al Unirii Slobozia, a discutat despre revenirea lui Cosmin Contra în fotbal.

Cosmin Contra este liber de contract încă de la despărţirea de Dinamo, din decembrie 2020. Fostul selecţioner s-a judecat luni bune cu clubul pentru a încasa sumele care îi erau datorate, renunţând oricum la o bună parte din acestea.

După ce a ales să plece din Ştefan cel Mare, Contra a recunoscut că are nevoie de o pauză de la fotbal. Acum, la şase luni de când a rămas liber de contract, tehnicianul se află în discuţii cu diverse echipe.

Cât de aproape este Contra de o revenire în fotbal

Adrian Mihalcea, fostul antrenor secund al lui Contra de la echipa naţională, a dezvăluit că s-a întâlnit cu acesta zilele trecute. Conform antrenorului Sloboziei, Contra ar avea câteva posibiltăţi pentru o revenire în fotbal, dar nimic concret deocamdată.

”Eu m-am întâlnit cu Contra acum trei zile şi mi-a spus că este în discuţii cu mai multe echipe, dar nu am vrut să intrăm în detalii. Mi-a spus că a avut tatonări, dar nu e nimic semnat sau discuţia nu a ajuns la un anumit nivel cu nicio echipă”, a declarat Adrian Mihalcea, pentru Telekom Sport.

În cariera de antrenor, Cosmin Contra a reuşit să ridice două Cupe ale României, cu Petrolul în 2013 şi Dinamo în 2017.

Afla mai multe despre: cosmin contraadrian mihalcea 

viewscnt
Articole similare