Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Cât de aproape este de fapt Florin Tănase de plecarea de la FCSB: ”Ţi-ai făcut bagajele?”

Cât de aproape este de fapt Florin Tănase de plecarea de la FCSB: ”Ţi-ai făcut bagajele?”

FCSB

Comentarii

Florin Tănase este pe picior de plecare de la FCSB, iar, în urma victoriei cu Rapid, a vorbit despre transferul său.

Florin Tănase este tot mai aproape de plecarea de la FCSB, după mai bine de cinci ani petrecuţi la club.

Căpitanul echipei roş-albastră a fost adus de la Viitorul în urma triumfului surprinzător reuşit de constănţeni în Liga 1.

De atunci, internaţionalul român a însumat peste 200 de meciuri în tricoul FCSB-ului, ridicând Cupa României alături de echipă în 2020.

Având în vedere că împlineşte 27 de ani la finalul acestei luni, decarul FCSB-ului a decis să este momentul să plece de la club, dar nu a vrut să îl lase pe Becali cu ochii în soare.

Întrucât îi expira contractul, Tănase a semnat o prelungire, care i-a scăzut clauza de reziliere de la cinci milioane la trei.

În urma formei bune din ultimele sezoane, ”tricolorul” nu duce lipsă de oferte şi este foarte aproape de a pleca de la club.

Cât de aproape este de fapt Florin Tănase de plecarea de la FCSB

Dar Tănase a dezvăluit că nu şi-a făcut bagajele încă, întrucât nu este 100% sigur de vreo mutare deocamdată.

Fericiţi că ne continuăm seria, că am obţinut cele trei puncte într-un meci dificil, într-un derby, a fost greu. Important e că am crezut, credem până în ultimul minut şi ne iese.

(n.r. îi aştepţi şi în play-off?) Da, normal! Acestea sunt meciurile cele mai frumoase şi cred că au şanse foarte mari să ajungă.

(n.r. tu ai şanse mari să ajungi în play-off?) Nu ştiu, mai e un meci, deocamdată sunt aici. Şanse mai mari sunt de play-off.

(n.r. nu ţi-ai făcut bagajele?) Încă nu. (de ce, eşti superstiţios?) Am mai spus, discuţii sunt, dacă se vor finaliza, o să fiţi anunţaţi. (n.r. simţi că e momentul să pleci?) Am mai simţit, dar a trecut.

(n.r. despre Florinel Coman) O revenire importantă pentru noi, cu siguranţă are şi el nevoie de ceva timp, de meciuri pentru a intra în forma sa care l-a consacrat”, a declarat Florin Tănase.

Afla mai multe despre: florin tănase 

viewscnt
Articole similare